Kabe İmamlarından Esed'i kahredecek dua

Kabe İmamlarından Esed'i kahredecek dua

Kabe İmamı Mahir el-Muaykali'nin başta Suriye'deki Müslümanlar olmak üzere İslam dünyası için dua etti

-Muaykali: ''Ey sonsuz merhamet ve cömertliğe sahip olan Allah'ım sen Burma'daki, Filistin'deki Suriye'deki zulüm gören Müslümanların durumunu düzelt'' -''Sen en merhametli olansın. Allahım, onların sıkıntılarını gider, akan kanlarını durdur''
 
Kabe İmamı Şeyh Mahir el-Muaykali, dün teravih namazının ardından kıldırdığı vitir namazında başta Suriye'deki Müslümanlar olmak üzere zulüm altındaki Müslümanlar için dua etti.
 
Kabe'de dün eller Suriye için açıldı. Binlerce Müslüman, Kabe İmamı Şeyh Mahir el-Muaykali'nin Suriye'de akan kanın durması için yaptığı kunut duasına gözyaşları içinde amin dedi.
 
Muaykali, ''Allah'ım bizler seni, meleklerini, yerde ve gökteki tüm varlıkları şahit tutuyoruz ki tek İlah sensin, senden başka İlah yok, Muhammed senin kulun ve resulündür'' diyerek duasına başladı.
 
Muaykali'nin her duasına tek tek amin diyen Kabe'deki Müslümanların duygulu anları ekranlara yansıdı.
 
''Tüm dünya Müslümanlarının sıkıntılarını gider'' diye Allah'a yakaran Mauykali, ''Ey bizi işiten, gizlediklerimizi ve açık ettiklerimizi bilen Rabbim, ey sonsuz merhamet ve cömertliğe sahip olan Allahım sen Burma'daki, Filistin'deki Suriye'deki zulüm gören Müslümanların durumunu düzelt, sen en merhametli olansın. Allahım onların sıkıntılarını gider, akan kanlarını durdur, hastalarına şifa ver, fakirlerini zenginleştir, ölülerine rahmet et, işlerine sahip çık.
 
Onları sağlarından, sollarından, üstlerinden ve altlarından gelebilecek şerre karşı koru. Allahım gasıp Yahudileri, zalimleri, azgınları sana şikayet ediyorum. Onların birliğini boz, gücünü zayıflat. Allahım bizleri duaları kabul olanlardan eyle'' diye dua etti.
 
AA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.