Kabe'den EVET nidaları yükseldi!

Kabe'den EVET nidaları yükseldi!

Kapatılan Refah Partisi'nin yasaklanan isimlerinden Şevki Yılmaz, Umre'de referandum duası yaptı.

Kapatılan Refah Partisi'nin yasaklanan isimlerinden Şevki Yılmaz, Umre için gittiği Mekke'de referandum duası yaptı. Kalabalık bir heyete eşlik eden Yılmaz, duygu yüklü bir sohbetin ardından katılımcıları gözyaşlarına boğarken, evet için oy istedi dua etti!

Şevki Yılmaz`ın kutsal topraklar olarak bilinen Medine`de, 12 Eylül`de gerçekleştirilecek referandum için "Evet" duası yaptırdı.

Gerçek Kocaeli'nin haberine göre Şevki Yılmaz'ın Medine Al Ameen Crom adındaki otelde gerçekleştirilen "Evet "duasına olan katılım yüksekti. Dua sırasında duygu yüklü bir konuşmaya imza atan Şevki Yılmaz`ı, dinleyenler gözyaşlarına boğuldu.

11 EYLÜL`DE DÖNÜYORLAR

Başiskele`den gelen bayan ve erkeklerden oluşan yaklaşık 100 kişilik grupta yer alan kişilerinde bu sohbete katıldığı öğrenildi. Şevki Yılmaz`la birlikte Kutsal topraklara gidenler, referandum da oy kullanabilmek için 11 Eylül`de Türkiye'ye dönecek.

Evet'e kilitlenilen AK Parti`de, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a olan yakınlığı ile bilinen Şevki Yılmaz`da "Evet" propagandası için zaman mekan tanımıyor. Umre`de da olsa, halka "Evet” çağrısı yapıyor.

Etiketler :