Kaddafi İslam Dünyası’nın lideriydi

Kaddafi İslam Dünyası’nın lideriydi

Saadet Partisi Beykoz İlçe Yönetimi, İBB Beykoz Koru Tesisleri’nde, Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu ile Beykoz yerel basınını buluşturdu.

Basın mensuplarına çeşitli açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, “eski Libya Lideri Muammer Kaddafi İslam Dünyasının lideriydi ve dünyadaki bütün cami imamların maaşlarını ödüyordu. Onun için ortadan kaldırıldı” dedi.
Saadet Partisi’nden basına beş çayı
Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeleri Şahin Güngör ve Şeref Kaçmaz, Beykoz İlçe Başkan yardımcıları Rıza Gik ve Davut Erdem Şeraldı’nın da hazır bulunduğu sohbet toplantısında konuşana İlçe Başkanı Burhan Öz, Milli Görüş’ün kırk yılı aşkın bir süredir Türk siyasetinde var olduğunu söyledi.
Bu vesile ile Genel Başkan Yardımcıları Temel Karamollaoğlu’nu basınla buluşturduklarını söyleyen Burhan Öz, Sayın Karamollaoğlu sizlerle sohbet edecek. İkinci kırk yıl için hedeflerimizi açıklayacak.” dedi.
SP Genel Başkan Yardımcısı Temal Karamollaoğlu
“Ülkemizde siyaseti şekillendirecek kişiler devamlı kavga ediyor. Bu durum bizleri oldukca rahatsız ediyor.” Şeklinde sözlerine başlayan Karamollaoğlu, “Türkiye’de yaşanan birçok şeyden şikâyetçiyiz. Terör olayı başlı başına bir sorundur. Ekonomi oldukça kötüdür. Anadolu İşsizlik nedeniyle boşalmış durumundadır.” dedi.
Herkes Batı’da iş arıyor!
Herkes Batı’da iş arayışı içindedir. Siyaset bizim için asla kavga etme düşüncesi değildir. Aksine sorun çözme aracı düşüncesidir. Ülkede huzur istiyoruz. Bunun açılımını iyi yapmak gerekir.
Dünyada ciddi gelişmeler vardır.
Sovyetlerin dağılması sebebiyle tek kutuplu bir durum içine girdik. Önceden NATO sosyalizmi tehlike olarak görüyordu. Şimdi ise islam ülkelerini tehlike olarak görmektedir. İslam ülkeleri ile hesaplaşma durumu içindeler. Bu durum ise Komünist çekişmeden daha tehlikelidir. Kapitalizm, petrol, doğalgaz, uranyum madeni nerede varsa oraya saldırıyor. Kıbrıs’a yapılan hareket Amerika tarafından büyük tepki aldı. Irak alınarak bertaraf edildi.
Kaddafi islam dünyasında bir liderdi.
Neredeyse dünyadaki tüm camii hocalarının maaşlarını ödüyordu. İslam adına büyük tehlike olarak görmelerinden dolayı ortadan kaldırdılar. Türkiye Ortadoğu’nun en etkili ülkesidir. Türkiye hızla değişiyor.1971’de Milli Nizam Partisi kuruldu. Erbakan hocamızın bu partiyi kurmada ki amacı milli değerlerimizi geliştirerek Amerika ve Çin ile mücadele etmekti. Bu durumun zor olmasına rağmen görüşlerinden ödün vermedi. İktidara gelir gelmez ağır sanayi hamlesini başlattı. Batı ise bu durumu yadırgadı.
Bize meydan mı okuyorsunuz?
Anlamında karşılanmasına sebep oldu. O zaman Batı, Erbakan hoca gidecek düşüncesiyle eylemlere başladı. Bizler böyle ortamlarda dik olmamızın gerektiğinin farkındaydık. Ulusal basın bu duruma sağır kaldı. Onun içindir ki bizler yerel basına yöneldik.
Bizler yerel basına yöneldik.  
Şu an ki Başkan Recep Tayyip Erdoğan gömlek değiştirdiğini açıklayarak bundan böyle milli görüşü savunmadığını söyleyerek İsrail ile müttefik oldu. Herşey özelleştirilerek, tesisler satıldı. Batı’nın eline geçti. Kayseri’de ki takım tezgâh fabrikası kaldırıldı. Artık sanayi mamullerinin ithal edildiği bir ülke olduk. Bu düşünceyle hareket edildiği sürece ülke bir yere gelemez. Duble yollar, hastanelerin yapılması ülkeyi ekonomik yönden büyütmez.
Ergenekon, Balyoz davalarındaki gelişmeleri demokrasimize olan katkılarından dolayı uygun buluyorum. Şimdi ise asıl mesele biz iktidara gelirsek ne yapacağız? Ülkeyi fabrikalarla donatacağız, göçü durduracağız. Türkiye böylece ayağa kalkacak. İstanbul 15–20 milyon nüfusu buldu. İstanbul’da yaşamak zor olmasına rağmen yine de yaşanıyor. İslam Birliği’nin kurulması için çalışacağız.
Basın mensuplarından sorular
Programın sonunda basın mensuplarının sorduğu sorulara Karamollaoğlu kısa ve net cevaplar verdi.
-Arzu Başlantı, Yabancılara yapılan mülk satışlarını nasıl karşılıyorsunuz?
-Sedat Dalar, Sivas katliamı hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu konuda vicdanınız rahat mı?
Genel Başkan Yardımcısı sorulara; “Sivas katliamıyla ile ilgili sorulan sorulara cevap vermekten bıktım. Programa çağırıldığım ulusal kanallarda bu konularla ilgili soru yöneltmemek şartıyla katılırım diyorum. Ama sizin yerel basın olmanız sebebiyle cevap veriyorum.
Sivas Belediye Başkanı olarak yapılması gereken ne varsa elimden gelenin fazlasını yaptığıma inanıyorum. Polisiye durumlar için tenkit ediliyorum. Sizlerde biliyorsunuz ki polisiye durumlar Belediye Başkanı’nın görev alanı içinde değildir. Sadece itfaiye belediyeye bağlıdır. İtfaiye’nin görevini eksiksiz yaptığına inanıyorum. Milliyet gazetesi başka birinin resminin altına benim adımı yazarak Türkiye’ye hedef göstermesi ve bu olaydan birkaç gün sonra özür dileriz hata yaptık ifadeleriyle büyük bir yanlışın içinde olduklarını dile getirdiler.
Yabancılara mülk satılması konusunu tamimiyle yanlış buluyorum. Zaten çiftçimiz borçları olması sebebiyle yabancı bankaların ipoteği altındadır.” şeklinde cevap verdi.

 

dostbeykoz.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.