Kader Keita'ya Ada'dan kanca

Kader Keita'ya Ada'dan kanca

Galatasaray'da kısa sürede gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Keita'ya İngiltere'den talipli çiktı.

Galatasaray ile Fildişi Milli Takımının oyuncusu Abdul Kader Keita, İngiltere'de futbol oynamanın harika olacağını söyleyerek, uygun bir teklif gelmesi halinde ileride Premier Lig'e transfer olabileceğinin mesajını verdi.

Premier Lig büyüleyici olur!
Fildişi Sahili Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'na katılan ancak takımı elenmesine karşın kupadan geç dönen ve son dönemde de formsuzluğuyla dikkat çeken Galatasaray'ın yıldızı Abdul Kader Keita, Premier Lig'de futbol oynamak istediğini açıkladı.

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldız oyuncusu Abdul Kader Keita, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın kendisini istediğini bildiğini ve hayalinin bir gün Premier Lig'de top koşturmak olduğunu söyledi.

Haber portalı skysports.com'a açıklamalarda bulunan Keita, Everton iddialarıyla ilgili olarak, "Everton benimle ilk kez ilgilenmiyor. Geçtiğimiz sezon da benimle ilgilenmişlerdi. Premier Lig'de oynamak futbolu bırakmadan önce büyüleyici olurdu. Premier Lig'i seviyorum ve orada oynayan birçok arkadaşım var" dedi.

Sarı-kırmızılı forma altında 19 maçta, 6 gol kaydeden Keita, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası'na çeyrek finalde veda etmesiyle ilgili olarak ise takım arkadaşlarını suçlayarak, "Çeyrek finalde elenmemiz beni hayal kırıklığına uğrattı. Aynada kendimize bakmak zorundayız. Ben bu turnuvada kendi adıma her şeyi yaptığıma inanıyorum ancak diğer takım arkadaşlarım için bunu söyleyemem. Arkadaşlarımızla tekrar bir araya gelip Dünya Kupası'nda ulusumuz için oynamalıyız" dedi.

Afrika Uluslar Kupası'ndan geç döndüğü için eleştirilerin hedef noktası olan Keita, son dönemde de formsuzluğuyla dikkat çekiyordu. Fildişi Sahilli oyuncu özellikle dün Antalyaspor'la oynanan ve Galatasaray'ın elendiği Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında kötü oyunuyla taraftarlara saç baş yoldurtmuştu.

Etiketler :