Kadıköy'de beklenmeyen sonuç 2-3

Kadıköy'de beklenmeyen sonuç 2-3

Kupadaki Bursa galibiyetinden sonraki 4 maçta galibiyeti unutan ve zirveden düşen Fenerbahçe, yine bir Bursa mücadelesiyle çıkışa geçmek istemişti

Maç sona erdi. Fenerbahçe: 2 Bursaspor: 3

90+2. dakika:
Müthiş maçta Bursaspor öne geçti. Hızlı gelişen atakta Volkan, ceza sahasına giren Ozan'ın önüne pasını çıkardı. Ozan'ın yerden vuruşunda top Volkan'ın bacak arasından ağlara gitti. 2-3

90. dakika: Bursaspor üçüncü gole çok yaklaştı. Sağ köşeden ceza sahasına ortalanan kornerde Turgay'ın vuruşunu Emre çizgiden çıkardı.

88. dakika: Fenerbahçe'de Gökhan Gönül oyundan alındı, yerine Gökhan Ünal girdi.

85. dakika: Kadıköy'de muhteşem bir gol. Bursaspor, Bilica'nın hareketi sonrası ceza sahası içinde sağ çaprazdan en direk serbest vuruş kazandı.  Ozan İpek harika bir plaseyle Volkan'ı avlamayı başardı: 2-2

81. dakika: Bursaspor'da Ergiç çıktı, yerine Bekir Ozan girdi.

80. dakika: Bursaspor gole yaklaştı. Ali Tandoğan penaltı noktasına doğru ortasını yaptı, Ömer kafayı vurdu ama top az farkla sütten auta gitti.

79. dakika: Kaleyi cepheden gören yerden kullanılan serbest vuruşta, kaleye yaklaşık 35 metre yerden vurulunu yaptı, top kaleci Ivankov'da kaldı.

77. dakika: Fenerbahçe atağında Santos sol kanattan uzak direğe ortasını yaptı, top doğrudan auta gitti.

75. dakika: Ani gelişen atakta Iglesias rakibini geçtikten sonra yerden vuruşunu yaptı, savunmaya çarpan top kornere gitti. Kullanılan kornerden Bursaspor sonuç alamadı

73. dakika: Bursaspor'da Mustafa yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

73. dakika: Bursaspor'da Batalla oyundan alındı, yerine Iglesias oyuna girdi.

71. dakika: Fenerbahçe'de Güiza ıslıklarla oyundan alındı, yerine Semih girdi.

69. dakika: Ali Tandoğan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, arka direğe ortasını yaptı Ömer Erdoğan uaçarak kafa vurmayı denedi ama başaramadı.

66. dakika: Sol kanattan kullanılan kornerde, Ali Tandoğan kale içine ortasını yaptı, iyi yükselen kaleci Volkan topun sahibi oldu

65. dakika: Güiza'ya tepkisini belirtmek isteyen Fenerbahçe taraftarı 'Semih gol gol gol' diye tempo tutuyor.

63. dakika: Hızlı gelişen atakta Vederson Güiza'nın koşu yoluna harika bir pas attı ama Güiza ofsayta yakalandı.

60. dakika: Fenerbahçe tehlikeli olabilecek bir yerden serbest vuruş kazandı. Alex kale sahası önüne ortasını yaptı, Ömer kafayla topu uzaklaştırdı.

58. dakika: F.Bahçe atağında Emre rakibini geçtikten sonra yayın önünen kaleye çok sert vurdu, top az farkla üstten auta gitti.

56. dakika: Bursaspor atağında Hüseyin ceza sahası içine topu doldurdu, kaleci Volkan iki hamlede topu kontrol etti.

55. dakika: Sağdan paslaşılarak kullanılan kornerde Alex ortasını yaptı, kaleci Ivankov için kolay bir top oldu.

53. dakika: Fenerbahçe atağında Cristian Baroni ceza sahası dışından vuruşunu yaptı ama top farklı şekilde auta gitti.

51. dakika: Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanatta topla buluştu, çizgiye indi orta yapmak istedi ama top doğrudan auta çıktı.

47. dakika: Hakeme itirazlarda bulunan Alex, sarı kartla cezalandırıldı.

Bursaspor'da Yenal oyundan alındı, yerine Mustafa Keçeli girdi

İkinci yarıya Fenerbahçe başladı

İlk yarı sona erdi. Fenerbahçe: 2 Bursaspor: 1

44. dakika:
İlk yarının son anlarında maçta tempo biraz düştü. Fenerbahçe kendi yeralanında top çevirdi. Bu arada 2 dakika uzatma işaret edildi.

43. dakika: Yenal sol kanatta topla buluştu yanında bekleyen Ergic'e pas atmak istedi ama savunmada Cristian araya girerek topu uzaklaştırdı.

40. dakika: Bursaspopr atağında Ozan İpek kale sahası önüne ortasını yaptı, Ömer'den önce kaleci Volkan topun sahibi oldu.

38. dakika: Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Hüseyin kafayla topu uzaklaştırdı.

35. dakika: Müthiş pozisyonda Alex direğe takıldı. Ceza sahası dışında topla buluşan Alex, harika bir şut çıkardı ama üst direğe çarpan top auta gitti.

34. dakika: Fenerbahçe'de sakatlanan Özer çıktı, yerine Önder girdi.

31. dakika: Fenerbahçe'de Özer ikili mücadele sonrası omuzundan sakatlık geçirdi. Büyük ihtimal oyundan alınacak.

29. dakika: Sağ köşeden kullanılan kornerde, Alex ön direğe ortasını yaptı, Ömer uçarak topu uzaklaştırdı

26. dakika: Bursaspor farkı indirdi. Organize gelişen atakta Ozan İpek ceza sahası içine ortasını yaptı, Batalla kafayı vurdu ve top Volkan'ın yetişemeyeceği köşeden ağlara gitti. 2-1

23. dakika: Bursaspor'da Ömer Erdoğan sakatlanınca oyun kısa bir süre durdu.

21. dakika: Kadıköy'de samba var. Sol kanatta topla buluşan Vederson, yerden sert bir orta yaptı, Santos kale sahası önünden klas bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-0

GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL SANTOS

19. dakika:
Fenerbahçe atağında Emre ceza sahası içine doğru uzun oynadı, Guiza topu almak istedi ama savunma araya girerek topu kazandı.

17. dakika: Sağ köşeden kullanılan kornerde, Ali Tandoğan arka direğe ortasını yaptı, Batalla'dan önce savunma topa ayak koydu.

15. dakika: Sağ çaprazdan kullanılan serbest vuruşta, Ali Tandoğan ortasını yaptı, kafalardan seken topu savunma uzaklaştırdı.

13. dakika: F.Bahçe atağında Gökhan'ın pasıyla yayın önünde topu kontrol eden Alex'in vuruşunda top kaleci Ivankov'da kaldı.

11. dakika: Fenerbahçe 2. gole çok yaklaştı. Sol çaprazda topla buluşan Alex, uzak köşeye vuruşunu yaptı ama top auta gitti.

8. dakika: Güiza inanılmaz bir gol kaçırdı. Savunmanın arkasına atılan pasla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Güiza, plase bir vuruş yaptı ama kaleci Ivankov gole izin vermedi.

7. dakika: Bursaspor gole çok yaklaştı. Ani gelişen atakta kaleciyle karşı  karşıya kalan Volkan Şen vuruşunu yaptı, kaleci Volkan'a çarpan top yan direkten döndü.

5. dakika:  Fenerbahçe, harika bir golle öne geçti. Kaptan Alex, ceza yayının hemen önünden mükemmel bir vuruş yaptı ve top ağlarla buluştu. 1-0

GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL ALEX

4. dakika:
Alex'ten derinelemsine bir pas ama kademeye giren Ömer, Güiza'dan önce topu kontrol etti.


2. dakika:
Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta, Ali Tandoğan arka direğe ortasını yaptı, savunma topu uzaklaştırdı.

Maça konuk takım Bursaspor başladı.

STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Alper Ulusoy

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Deniz, Bilica, Santos, Özer, Cristian, Emre, Vederson, Alex, GüizaTEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

BURSASPOR: Ivankov, Ali, Ömer, İbrahim, Yenal, Volkan, Hüseyin, Ergiç, Ozan İpek, Batalla, Turgay
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

Etiketler :