Kadıköy'de Fener taraftarı çıldırdı

Kadıköy'de Fener taraftarı çıldırdı

Karşılaşma sonrası büyük olaylar yaşanıyor. Fenerbahçeli taraftarlar, polise ve Trabzon taraftarına taş yağdırıyor.

Maçın ardından Bursaspor'un şampiyon olduğunu öğrenen Sarı-lacivertli taraftarlar, tribünlerdeki koltukları da kırarak sahaya fırlattı. Ayrıca bazı taraftarlar koltukları ateşe verdi. Büyüyen ateş tribünleri sarınca büyük panik yaşandı. Kadıköy şu anda cayır cayır yanıyor. İtfaiye müdahale için stada geldi. Bu arada Fenerbahçeli iki taraftarın bıçaklandığı ve dumandan çok sayıda seyircinin zehirlendiği öğrenildi

Diğer taraftan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması sonrası, büyük hayal kırıklığına yaşayan Fener taraftarları olay çıkardı. Kadıköy sokaklarında, güvenlik güçlerine taş yağdıran taraftarlar ile polis arasında kovalamaca yaşanıyor.

Stadın hemen yanında büyük olaylar yaşandı. Onlarca yarayı taraftar var ve hemen otopark girişinde tedavi altına alındı. Polis yoğun bir mesai harcıyor.

Çok sayıda gözaltına alınan taraftar var.

Maçın ardından Bursaspor'un şampiyon olduğunu öğrenen Sarı-lacivertli taraftarlar, tribünlerdeki koltukları da kırarak sahaya fırlattı. Ayrıca bazı taraftarlar koltukları ateşe verdi.

STAT DIŞI DA KARIŞTI

Maç sonrasında stat çevresinmde de olaylar çıktı. Fenerbahçeli taraftarlar ve polis arasında gerin anlar yaşandı. Taraftarlar polise taş atarken polis de sarı-lacivertli futbolseverlere tazikli su ile karşılık verdi. Yaşanan olaylarda bazı Fenerbahçe taraftarları yaraland

Gelişmeleri takip ediyoruz...

Etiketler :