Kadıköyde silahlı kavga  3 yaralı

Kadıköyde silahlı kavga 3 yaralı

Kadıköy’de bir barda alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralama olayına karışan bir kişi olay yerinden kaçtı.

 

Olay, Bostancı Bağdat Caddesi 544 numarada bulunan Sette Bar'da, saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, müteahhitlik yapan İ. S., daha önce aralarında alacak-verecek meselesi bulunan G. Ö. ve V. S. ile barda karşılaştı. Şahıslar arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. G. Ö. ve V. S.'nin yanında oturan henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tabancasını çekerek ateş etti. Silahlı kavgada İ.S. omzundan, G. Ö.  kolundan yaralandı. V. S. ise darp edildi.

Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen şahıs yaya olarak kaçtı.

Bar çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi. İ. S. ticari taksi ile Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. G. Ö. ile V. S. ise ambulansla kaldırdıkları Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi altına alındı.

Polis, kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Saldırganlara ait olduğu öne sürülen 34 DJ 7344 plakalı Mercedes otomobil, incelenmek üzere emniyet otoparkına götürüldü. Olay Yeri İnceleme ekipleri de olayın yaşandığı barda incelemelerde bulundu.

Etiketler :