Kadın Gazeteciler 8 Mart’ta Beykoz’da Buluştu

Kadın Gazeteciler 8 Mart’ta Beykoz’da Buluştu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde medya sektörüne emek veren kadın gazeteciler Beykoz Belediyesi’nin kahvaltı programında bir araya geldi.

Ulusal medya ve ilçe medyasında çeşitli kademelerde görev yapan kadın gazetecilerin bir araya geldiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü buluşmasında kadınların topluma kattığı değer ve güzelliklerle iyi dilek temennileri bir kez daha dile getirildi.

Beykoz Belediyesi Beytaş Sosyal Tesisleri’nde verilen kahvaltıya Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu ev sahipliği yaptı. 

Kaşıtoğlu: “Kadınlara Pozitif Ayrımcılığı Destekliyoruz”

Tüm Kadınlar’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Yardımcısı Kaşıtoğlu kadın ve erkeğin hayatın her alanında birbirinin tamamlayıcısı olduğuna değinerek: “Kadınlarımız yaradılış itibariyle toplumu şekillendirme konusunda özel meziyetlerle donatılmışlar. Anne olmak gibi eşsiz bir görevleri var. Erkekler bu görevi layıkıyla yerine getiremezler. Kadınlarımıza bazı alanlarda pozitif ayrımcılığı belediye olarak da destekliyor ve uyguluyoruz.  Toplumda bir arada yaşama kültürünü geliştirirsek erkek ve kadının daha mutlu olduğu bir toplum ortaya çıkar. Bu vesileyle hayatımıza değer ve güzellik katan tüm kadınlarımızı kutluyor, daha mutlu ve güzel günler temenni ediyorum.” dedi.

Kadın gazetecilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve kadın olmaya dair duygu, düşünce ve iyi dilek temennilerini dile getirdiği toplantı katılımcılara çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. 

beyyyyy.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.