Kadın kurtuldu ama...

Kadın kurtuldu ama...

Samsun'da serinlemek için denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren kadını kurtarmak isteyen 2 kişi, boğularak hayatını kaybetti. Kadın ise hastaneye kaldırıldı.

Olay, Atakum ilçesi Çakırlar Yalı Mahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, serinlemek için denize giren Sevil Yüksel (62) Karadeniz'in azgın sularında çırpınmaya başladı.

Sevil Yüksel'i kurtarmak isteyen Orhan Yüksel (58) de denizde kayboldu. Ali Akbuz (46), Sevil Yüksel ile Orhan Yüksel'in yardımına koştu. 3 kişi birden Karadeniz'in azgın dalgaları arasında kayboldu. Boğulma olayını fark eden vatandaşlar polise ve itfaiyeye haber verdi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıç polisler ile Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama ve Kurtarma ekipleri ile yine itfaiyeye bağlı cankurtaranlar arama çalışması sonucu Sevil Yüksel, Ali Akbuz ve Orhan Yüksel'i denizde bulup çıkardılar. Ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Ali Akbuz ile Orhan Yüksel hayatını kaybederken, Sevil Yüksel ise tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.