Kadına şiddet hız kesmiyor!!!

Kadına şiddet hız kesmiyor!!!

Biri aşka karşılık vermedi diye öldü, diğeri dayak yiyerek. Ötekisi ise kocasının borcu için kurşunlandı... Üç ayrı olay, üç farklı kadın...

OLAY 1

Çorum’da iddiaya göre bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanan 2 çocuk annesi Hülya Gençoğlu, arkadaşlarının aracılığıyla eşinden boşanmak üzere olan İrfan A.’yla tanıştı. Genç kadına ilgi duyan İrfan A., birkaç defa Gençoğlu’na arkadaşlık teklif etti. Ancak Gençoğlu bu teklifleri reddetti. İrfan A. (35), önceki gün bir yakınıyla çarşıya çıkan Gençoğlu’nu 55 BS 709 plakalı otomobille takip etmeye başladı. Otomobilinden inen İrfan A., Gençoğlu’na arkadaşlık isteğini tekrarladı.

KAÇTI AMA YAKALANDI
Kadın teklifi kabul etmeyince bu kez zorla arabaya bindirmeye çalıştı. İrfan A., Gençoğlu’nun direnmesi üzerineyse ruhsatsız tabancasıyla 2 el ateş etti. İrfan A., göğsünden aldığı kurşunla yere düşen kadının sırtına bir el daha ateş edip olay yerinden kaçtı. Yol ortasında vurulan Gençoğlu kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde öldü. Zanlıysa, İskilip yolu üzerinde olayda kullandığı tabancayla yakalanıp gözaltına alındı.

OLAY 2

DAYAKTAN FENALAŞIP CAN VERDİ
Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde yaşayan 51 yaşındaki Sadiye Döner, 30 yıllık evli olduğu ve şiddetine maruz kaldığı eşi Durak Döner (53) ile önceki gün yine tartıştı. Üç çocuk annesi olan Sadiye Döner, eşinin kendisine vurmaya başlamasının ardından aynı sokak üzerinde oturan komşusu Hasibe Umut’un evine kaçarak canını kurtarmaya çalıştı. Bir süre soluklanan Döner, “Ben ölüyorum hakkınızı helal edin” dedi ve yere yığıldı. Şaşkınlık içerisinde ne yapacağını şaşıran komşular 112 Acil Servis ve polise haber vererek yardım istedi. Astım hastası olduğu öğrenilen Döner’in ekipler geldiğinde hayatını kaybettiği anlaşıldı.

OLAY 3

KOCASININ BORCU İÇİN KURŞUNLANDI

Adana’nın Seyhan İlçesi’nde, iddiaya göre, Sevim Şahin’in eşi Veli Şahin, işleri bozulduğu için yurtdışına çalışmaya gitti. Veli Şahin’den alacağı olduğunu ileri süren Emin G. ile kardeşi Özgür G., paralarını istemek için Sevim Şahin’in evine gitti. Şahin, alacaklarını isteyen 2 kardeşe, “Elinizde senet mi var? Ne bileyim eşimin size borçlu olduğunu” diyerek kızdı. Duruma öfkelenen Özgür G., üzerinde taşıdığı tabancıyı çekerek arkasını dönüp evine giden Sevim Şahin’i sırtından vurdu. Kanlar içinde yere yığılan Şahin, yakınları tarafından Adana Devlet Hastanesi’ne götürülüp tedavi altına alındı. Olayın failleri olan 2 kardeşi daha önce şikâyet eden Şahin’in hayati tehlikesi sürerken; polis kayıplara karışan 2 kardeşi arıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.