Kadir İnanır'ın doktorundan korkutan açıklama

Kadir İnanır'ın doktorundan korkutan açıklama

Akciğerinden kitle alınan ünlü sanatçının doktoru "Kanser olma ihtimali fazla" dedi. Bu arada İnanır'ın iyileşir iyileşmez Türkan Şoray'la kamera karşısına geçeceği öğrenildi.

Ünlü sanatçı Kadir İnanır dün akciğer ameliyatı oldu.

Akciğerindeki 2 santimlik kitle alınan Kadir İnanır'ın doktoru Prof. Dr. Kamil Kaynak, şunları söyledi: "3 saatlik operasyonun ardından yoğun bakıma alındı. 5 gün sonra taburcu olacak. Tümörün iyi ya da kötü huylu olduğunu anlamak için patoloji raporunu bekleyeceğiz. Kadir Bey için; 'Kanser olma ihtimali fazla ama erken teşhis edildi' diyebiliriz."

TÜRKAN ŞORAY'LA FİLM ÇEKECEK

Çektikleri filmlerle Türk insanına aşkı anlatan, birlikte rol aldıkları her projeleriyle milyonların gönlünde taht kuran Türkan Şoray ile Kadir İnanır efsanesi dönüyor. Dün geçirdiği bir operasyonla akciğerindeki kitle alınan İnanır, iyileşir iyileşmez soluğu sette alacak.

Kadir İnanır'ın rol arkadaşı ise Sultan olacak. Konusu tamamen 'aşk' üzerine kurulu olacak filmi; Abdullah Oğuz yönetecek. Kadir İnanır'la uzun zamandan beri çalışmak isteyen Oğuz'un; usta sanatçının hastalığının ortaya çıkmasıyla projesine hız verdiği söyleniyor.

Takvim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.