Kadir Topbaş'tan adaylık açıklaması

Kadir Topbaş'tan adaylık açıklaması

Yerel seçimler yaklaşırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan seçimlere yönelik iddialı bir açıklama geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Allah nasip ederse önümüzdeki yerel seçimlerin ve arkasındaki süreç içerisinde hep beraber İstanbul için güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
Beykoz’a yapılan yatırımların tanıtımı ile temel atma ve açılış törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Milletvekili İsmet Uçmaz, AK Parti Milletvekili Osman Poyraz, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Önümüzdeki yerel seçimlerin ve arkasındaki süreç içerisinde hep beraber İstanbul için güzel şeyler yapmaya devam edeceğini belirten Topbaş, “Bugün burada detaylarını açıklamak istemediğim ama İstanbul için yeni projelerimiz var. Belki gelecek seçim zamanında dile getiririz. Güzelliklerin bu kente neler katacağını veririz. İstanbul’un hızla gelişen ekonomisi ve işsizlik oranı düşük olduğunu burada ifade etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.
 
CİHAN


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.