Kafkas hedefi açıkladı!

Kafkas hedefi açıkladı!

İşte Tolunay Kafkas'ın ilk hedefi

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, hedeflerinin kısa vadede Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu’nu mağlup ederek moral bulan Trabzonspor, gözünü Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Medical Park Antalyaspor karşılaşmasına çevirdi. Ligde istikrarsız bir görüntü sergilemesine rağmen kupada hedefine emin adımlarla ilerleyen bordo-mavili takım, 12 puan ile lider durumda olduğu B grubunda, rakibini yenerek grubu lider tamamlamanın planlarını yapıyor.
Ligler statüsüne göre takımların birbiriyle oynadıkları tüm müsabakalar tamamlandıktan sonra, eş puana sahip takımlar kendi aralarındaki müsabaka sonuçlarına göre sıralanacak. Bundan dolayı bir üst tura çıkmayı garantileyen Trabzonspor, yarı finali avantaj elde edebileceği bir takıma karşı oynama adına Medical Park Antalyaspor müsabakasından mutlak galip ayrılmak istiyor. Ayrıca Karadeniz ekibi Mersin İdmanyurdu galibiyeti sonrası sahasında, Antalyaspor’u yenerek taraftarına galibiyet armağan etmek istiyor.

TOLUNAY KAFKAS: “HEDEFİMİZ KISA VADEDE TÜRKİYE KUPASINI ALMAK”
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kısa vadede hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak olduğunu söyledi. Futbolcularını da bu yönde motive eden Kafkas, Avrupa Kupaları’na katılmanın en kestirme yolunu Ziraat Türkiye Kupası olarak görüyor.


Kaliteli bir takım olduklarını oyuncularına her fırsatta aktaran Kafkas, “Ben ve takımım mağlubiyeti kolay kolay kabul eden insanlar grubu olmayacağız. Agresif, çabuk oynayan kaleye çok çabuk inebilen, Trabzonspor ruhunu canlandırabilecek bir takım hedefliyorum. Kırılgan yapımızı zaman içinde pozitife dönüştüreceğiz. Kaliteli kadromuz var ama belli yerlerde yaşadığımız sıkıntılarda var. Sorunlarımızı kısa sürede atlatıp, bundan sonraki maçlarda Trabzonspor’un beklediği ve özlediği çıkabileceği en iyi yere çıkarak hedefimiz kısa vadede Türkiye kupasını kazanmak olacaktır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.