Kafkas Şener'e liste verdi: İşte o isimler!

Kafkas Şener'e liste verdi: İşte o isimler!

Sadri Şener, Tolunay Kafkas'ın şimdiden transfer edilecek oyuncuları belirleyip kendilerine söylediğini belirterek, uzun süredir hiçbir hoca, 4-5 ay önceden bana liste vermemişti dedi

 

Bordo-Mavililer'in patronu Sadri Şener, sezon sonu çalışmaları hakkında bilgi verdi. Tolunay Kafkas'ın bir yandan takımı toparlamaya çalıştığını belirten Şener, "Bir yandan da transfer çalışmaları için hazırlanıyor. Bana daha şimdiden liste verdi. Uzun süredir bir teknik adam, transfer dönemine daha 4-5 ay varken bana böyle bir liste vermemişti. Tolunay hoca bu konuda gerçekten çok donanımlı. Bana, 'Başkanım, önümüzdeki sezon ben, hatta siz olmassanız bile bu oyuncuları mutlaka Trabzonspor'a kazandıralım' dedi. Bu da çok hoşuma gitti" ifadelerini kullandı. Sadri Şener, transfer listesi hakkında bilgi veremeyeceğini ancak çalışmaların başladığını belirtti.

'1461 bizim şansımız'
Çok genç futbolcular transfer edeceklerini söyleyen Sadri Şener, "Bu açıdan bakıldığında 1461 Trabzon bizim adımıza büyük bir şans. Hemen Trabzonspor'da oynatamayacağımız oyuncuları, 1461'e gönderebiliriz. Şunu tekrar etmekte de fayda var. Süper Lig'e çıksa da çıkmasa da 1461 Trabzon'u satmayacağım, belki devrederim. Trabzon halkı bu takımı çok seviyor" diye konuştu. Ellerindeki yabancılara da değinen Şener, "Emerson ve Janko talibi olan futbolcular. Gitme ihtimalleri ile ilgili bir şey diyemem ama böyle giderse sadece hoca gönderir" ifadelerini kullandı. Sadri Şener son olarak bu sezonki hedeflerine değinerek, "Kupa, hedeflerimizden sadece bir tanesi. Yolumuza devam ediyoruz. Bu yıl Türkiye Kupası'nı kaldırıp Avrupa'da yer almak istiyoruz" dedi.

İşte o liste!
Levent Ayçiçek (W.Bremen)
Doğum tarihi: 12.02.1994 Oynadığı mevki: Ofansif orta saha, kanatlar Kullandığı ayak: Sağ
Almanya Milli Takımı'nın alt kademelerinde forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, hızıyla dikkat çekiyor. Kısa boyuna rağmen fiziği güçlü ve kolay adam geçiyor. Asıl bölgesi forvet arkası olmasına rağmen, her iki kanatta da görev yapabiliyor. Tek handikapı, bu sezon dizindenyaşadığı ciddi sakatlık.

Deniz Ayçiçek (Hannover 2)
Doğum tarihi: 05.06.1990 Oynadığı mevki: Orta saha, sağ kanat Kullandığı ayak: İkisi de
Güçlü ve teknik bir oyuncu. Oyunun iki yönünde de etkili ancak defansif olarak kendisini biraz daha geliştirmesi gerekiyor. 22 yaşındaki futbolcu, bu sezon Hannover'in B takımında görev yaptı, 11 maçta 3 kez fileleri havalandırdı. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor.

Özkan Yıldırım (W. Bremen)

Doğum tarihi: 10.04.1993 Oynadığı mevki: Orta saha Kullandığı ayak: İkisi de
Bremen'in yeni Mesut Özil'i olmaya adaydı. Ekim 2011'de yaşadığı menisküs sakatlığı nedeniyle 1 yıl sahalardan uzak kaldı. Ancak yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Tophakimiyeti yüksek. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek.

Cüneyt Köz (P. Münster)
Doğum tarihi: 12.10.1992 Oynadığı mevki: Sağ bek, stoper Kullandığı ayak: İkisi de
Bayern Münih alt yapısından yetişti. Sezon başında büyük umutlarla Dresden'e transfer oldu. Sakatlıklar nedeniyle sadece bir maçta forma giydi. Sezon sonuna kadar Münster'e kiralandı. Sağ bek ve stoper bölgesinde görev yapabiliyor.

Robin Yalçın (Stuttgart 2)
Doğum tarihi: 25.01.1994 Oynadığı mevki: Orta saha Kullandığı ayak: Sağ
Gurbetçiler arasında geleceği parlak isimlerden biri. Defansif orta saha olarak görev yapıyor. Çok yaratıcı ve mücadeleci. Bu sezon Stuttgart'ın ikinci ve genç takımında oynadı. Toplam 26 maça çıkıp 4 gol attı, 10 asist yaptı.

(anatik.com.tr)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.