Kafkas: Zor bir maça çıkacağız

Kafkas: Zor bir maça çıkacağız

Tolunay Kafkas: Hafta sonu zorluk derecesi yüksek bir maça çıkacağız.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, hafta sonu zorluk derecesi yüksek bir maça çıkacaklarını söyledi. Kafkas, "Umarım iyi bir maç, hak edenin kazanacağı bir maç olur." dedi.

Kırmızı - siyahlılar, Antalyaspor maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde sürdürüyor. Antrenman, ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde pas ve çift kale oyun çalışmaları yapıldı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı.

Tedavileri devam eden Jorginho ve Dany Nounkeu ile milli takımlarda bulunan Karsamarskas, Popov, Mahmut Bezgin ve Orhan Gülle antrenmana katılmadı. Cristian Zurita ise uzun bir aradan sonra takımla birlikte çalışmalara başladı.

Spor Toto Süper Ligi'nin 13. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile oynayacak Gaziantepspor'da hedef 3 puan. Teknik direktör Tolunay Kafkas, yaptığı açıklamada, Antalyaspor maçının çok zor olacağını dile getirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Gerçekten Antalyaspor lige damgasını vurmuş. Çok iyi olmuş bu sezon. İyi takviyeler yapmışlar. İyi bir hocaları var. Zorluk derecesi çok yüksek bir maç bizi bekliyor. Milli takıma giden oyuncularımız var. Onlar yarın takıma katılacaklar. Umarım iyi bir maç, hak edenin kazanacağı bir maç olur." diye konuştu.

Daha iyi bir yolda olduklarına dikkat çeken Kafkas, "Çok kolay oturmuyor taşlar. Bundan sonra daha iyi olacağımızı düşünüyoruz. Bir moral oldu bize." ifadelerini kullandı.

Takımda 4 futbolcunun milli takımlarda olduğu hatırlatılan Kafkas, milli takımlara gönderilen futbolcu sayısını artırmak gerektiğini kaydetti. Kafkas, "Bunun sayısını artırmak lazım. Çok mutluyuz giden oyuncularımızın adına ve kulübümüzün adına. Bunları daha da çoğaltıp milli takıma daha çok oyuncu vermek istiyoruz." şeklinde konuştu.

LİGE 3 PUANLA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Gaziantepspor'un savunma oyuncusu Şenol Can da bu haftada lige 3 puanla devam etmek istediklerini belirtti. "Çünkü lige kötü bir başlangıç yapmıştık. Ama son haftalarda iyi bir çıkışımız var." diyen Can, gerçek Gaziantepspor'u sahaya yansıttıklarını dile getirdi.

Bu haftada ligin güçlü takımlarından Antalyaspor ile oynayacaklarını anımsatan Can, şu ifadeleri kullandı; "Orada zorlu bir maç bizi bekliyor. Onlar için de zorlu bir maç. İnşallah biz, istediğimiz oyunu sahaya yansıtıp 3 puan almak istiyoruz. Sezon başında yeni kurulmuş bir takım olmamıza rağmen zaman geçtikçe her gün bizim lehimize geçiyor. Yavaş yavaş hocanın istediği sistemi oturtmaya çalışıyoruz. Herkes kendini kanıtlamaya çalışıyor. Taşlarda yerine oturmaya başladı. Sonuçlar iyi gelmeye başladı. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder."

ANTALYASPOR MAÇININ KAFİLE PROFRAMI BELLİ OLDU

Kırmızı - siyahlı ekibinin Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının kafile programı belli oldu. 19 Kasım Cuma günü saat 08.45'de havayoluyla Antalya'ya gidecek Gaziantepspor A takım kafilesi, burada Ramada Plaza Hotel'de konaklayacak ve Antalyaspor maçının son hazırlıklarını burada yapacak.

Güneydoğu temsilcisi, pazar günü Medical Park Antalyaspor ile oynanacak maçın ardından akşam saat 20.50'de havayoluyla Adana'ya gidecek ve Adana'dan Gaziantep'e karayoluyla dönecek.

 

Etiketler :