Kahveci Misyonu Demokrat Partide mi?

Kahveci Misyonu Demokrat Partide mi?

Türkiye’nin önemli siyasetçilerinden eski Maliye Bakanı rahmetli Adnan Kahveci’nin siyasi misyonu bugünlerde Demokrat Partide devam ediyor.Siyasi olarak bayrağı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci taşıyor.

Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci." Ülkem için yapmam gereken çok şey var. Siyasette yeni değilim. Belli bir geçmişim var. Çizgiyi değiştirmeden yolumuza devam ediyoruz.Demokrat Parti Türkiye‘nin çınarı.Belki halkımız bazı şeyleri unutuyor.Çok çabuk unutuyor.Devlet memuru olarak emekli olan hatta ve hatta evinde çorba kaynayan bu ülkenin her musluğundan akan suda ,kullandığı elektrikte, geçtiği yollarda Demokrat Parti misyonunun imzası var.Yine halkımız unutmuş.Kuran kurslarında,minarede okunan ezanda ,tarlada yeşeren üründe ,bugün seyrettiğiniz televizyon kanallarında, aklınıza gelen her yerde terörü yok eden siyasi irade bile Demokrat Parti hareketine aittir.Halkımız çabuk unutuyor.

Bu bayrağı hiç indirmedik.Ne başka partiler gibi terörle ittifak edip teröristle müzakere yaptık. Ne de kanun değiştirip Türkiye Büyük Millet Meclisine bağımsız girmelerinin yolunu açtık.Bugün Türkiye‘de ezan okunuyorsa halk bunu Demokrat Parti’ye Adnan Menderes’e, Demirel’e, Özal’a, Çiller’e borçlu.Umarım halkımız bunları hatırlar.Çabuk unutuyor halkımız. Henüz  Demokrat Parti hareketi çerçevesinde Adalet,Anavatan ve Doğru yol Partileri döneminde yaptığımız baraj kadar kimse baraj yapmadı.Tarıma bu partinin verdiği desteği mesela buğday rekoltesine henüz dokuz yıldır iktidar olan bu iktidar ulaşamadı.Fındığa,çaya bizim verdiklerimizi geriye aldılar.Ve bir daha vermiyorlar.Biz Türkiye'yi sevdik.Ve Türkiye için Türk milleti için herşeyi yaptık.Fakat eğer bir ahde vefa varsa bunu da halkın yapması gerekiyor. Son iktidar dönemimizde memura,işçiye,emekliye bizim partimizin verdiği zammı son dokuz yılda toplasanız AKP iktidarı vermemiştir.O zaman halk kalkıp alternatif yoktu diyemez.

Demokrat Parti askeri darbeler hariç kesintisiz olarak başka isimler altında hep devam etti. Bu gün de devam ediyor.Halkın kalkıp ahde vefa göstermesi gerekiyor.Vekaleti “ Halka hizmet hakka hizmettir “ diyen bizlere vermesi gerekiyor.Sonrasında bu ülkeye bir şey olursa halkımızın bu ülkeden başka gidecek yeri var mı ? O zaman halkın siyasi olarak doğruları görmesi gerekiyor.Demokrat Parti ve hareketi ortadan kaybolmadı ki ,yerinde duruyor.Halkımızın hatıralarında eğer Demokrat , Adalet ,Anavatan ve Doğru yol partileri bir şey ifade ediyorsa adres halen var. Eğer Bayar’ı ,Menderes’i,Özal’ı ,Demirel’i,Çiller’i takdir etmişlerse bugün de Sayın Genel Başkanımız Namık Kemal Zeybek’e vekaleti vermeleri gerekiyor.Bakın bugün Demokrat Parti tüm kadroları ile halk için ve hak için çalışıyor .Halkımızı  doğru yolda,  doğru adreste , Anavatanımızda  Demokrat Parti’ye , yani gerçek demokratların ve demokrasinin gerçek adresine ve şehit Başbakanımız Menderes’in kurduğu bu harekette yer almaya davet ediyoruz.Bu davetimiz her zaman var. Çizgiden sapanlar manevi olarak kendileri doğruyu bulurlar. Fakat iş işten geçtikten sonra sonuçlarına katlanırlar"  diyor.






















































































 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :