Kamalak: 600'ünün adı yolsuzluğa karıştı

Kamalak: 600'ünün adı yolsuzluğa karıştı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye'de Ak Partili 600 belediye başkanının adının yolsuzluğa karıştığını öne sürdü.

Niğde'de Hüdavent Hatun Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında Genel Başkan Kamalak, Niğde Belediye Başkan Adayı Nihat Altıparmak ile belde belediye başkan adaylarını açıkladı. Bir konuşma yapan Kamalak, seçimlerde kullanacakları oyun Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Sandıkta kullanacağınız oyla Türkiye'nin nereye dönmesi, nereye yönelmesi ve nereye gitmezsi konusunda da karar vermiş olacaksınız. Türkiye Haçlı birliğine mi girmeli yoksa İslam birliğini mi kurmalı" dedi.
Bütçe açığına da değinen Kamalak, "Açık bütçe ne demek biliyor musunuz? Ben söyleyeyim açık bütçe sizi soyma bütçesidir. Siz uyurken değil, siz caddede dolaşırken cebinizdeki paranın çalınması bütçesidir. Bu millet bizim hükümetimizden sonra nereye gitti. Tabii ki de hırsızların peşine gitti. Bu millet kendisini açık bütçe yoluyla soyan hırsızların peşine gitti. Hizmet istiyorsan adres bilidir tabii adres Saadet Partisi'dir" diye konuştu.
Türkiye'deki yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına da yer veren Kamalak, birçok belediye başkanının adının yolsuzluğa karıştığını öne sürerek şunları söyledi:
"Bunlardan 599 Ak Partili belediye, son olarak da Fatih Belediye Başkanının da adı buraya karıştı. Böylece Ak Parti'de yolsuzluğa adı karışanların sayısı 600 oldu. Ayrıca CHP'li 454 belediye başkanı, MHP'li 232 belediye başkanı ve BDP'li 96 belediye başkanın adı yolsuzluğa karışmıştır. Allah aşkına mecbur musunuz hırsızların yolsuzcuların peşinden gitmeye."
Kaynak: DHA

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum