KAMUOYUNUN DUYARLILIĞI SAYESİNDE SARILABİLİR

KAMUOYUNUN DUYARLILIĞI SAYESİNDE SARILABİLİR

Has Parti Ankara İl Başkanlığı Van'a ilki olan yardım TIR'ının uğurlamasının ardından yardım kampanyası çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Has Parti Ankara İl Başkanı Av. Abdülhamit Gül, Van-Erciş’te meydana gelen deprem nedeniyle mağdur olan depremzedelerin yaralarının sarılması amacıyla düzenlenen yardım kampanyası ile ilgili katkıda bulunan partililere teşekkür ederek, “Arkadaşlarımızın fedakâr çalışmaları sonucunda Van’lı kardeşlerimize yardım elimizi uzattık, uzatmaya devam edeceğiz. Kardeşlerimizin acısı bizim acımızdır. Destek ve katkılarından dolayı tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

İl Başkanı Gül, bayram günü deprem bölgesinde olan Yardım Tırı’ndaki acil ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardımların, incelemelerde bulunmak ve depremzedelerle bayramlaşmak amacıyla bölgede bulunan Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un da katılımıyla bayramın ilk günü başarılı bir şekilde dağıtımının yapıldığına da dikkat çekti.

 

Artçı depremlerin halen devam ettiği Van’da, vatandaşların bir yandan dondurucu soğuklarla mücadele etmeye çalıştığını ifade eden İl Başkanı Gül, yaraların ancak kamuoyunun duyarlılığı sayesinde sarılabileceğini ve Has Parti’nin bu konuda üzerine düşen duyarlılık ve sorumluluğunu yerine getirmeye bundan sonra da devam edeceğini kaydetti. Gül, “Van’a yardım konusunda Vali Bey’in çağrısı oldukça manidardır. Bu çağrıya acilen kulak verilmelidir. Van’ın hayalet şehir olmasına göz yumulmamalıdır. Yüzyıllar boyunca toplumsal acılarını elbirliğiyle paylaşarak hafifletmiş aziz milletimiz bu konudaki duyarlılığını her zaman olduğu gibi zirvede tutmaya devam edecektir” dedi.

 

Has Parti Ankara İl Başkanlığı Van depreminde sokakta kalan depremzede kardeşlerinin yaralarını bir an önce sarabilmek için başlattığı geniş çaplı yardım çalışmasının sonucunda ilki olan Yardım TIR’ını Has Parti Ankara İl Başkanlığı önünden uğurlamıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.