Kamyonet kaza yapınca kasalarca domates yolara saçıldı!

Kamyonet kaza yapınca kasalarca domates yolara saçıldı!

Esenler'de kamyonetiyle halden dönen Bahattin Tüm, önce bir kamyonete ardından ise otomobile çarparak yan yattı. Kamyonetten yola kasalarca domates saçıldı.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 04.00 sıralarında O-3 Karayolu üzeri, Atışalanı mevkiinde meydana geldi. Halden sebze alan Bahattin Tüm, 34 UCD 08 plakalı kamyonetiyle yola çıktı. İddiaya göre, direksiyon hakimiyetini kaybeden Bahattin Tüm, önce Hayrettin Bulun'un kullandığı 34 GC 9098 plakalı kamyonete ardından ise Fuat Köse’nin yönetimindeki Alman HD TD 314 plakalı otomobile çarptı. Bahattin Tüm’ün kullandığı kamyonet, yan yatarak dururken, Hayrettin Bulun'un kullandığı kamyonet ise bariyerlere çarptı. Bahattin Tüm'ün kullandığı kamyonette bulunan sebze ve meyveler yola saçıldı. Kazayı görerek duran sürücüler durumu 112 Hızır Acil ile itfaiye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Bahattin Tüm, Haseki Eğitim ve Araştırma, Hayrettin Bulun ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yurtdışından gelen Fuat Köse’nin otomobilinde ise maddi hasar meydana geldi. İçinde bulunan 4 kişi de kazayı yaralanmadan atlattı. Çekiciler tarafından araçlar kaldırılırken, işçileri, yola saçılan meyve ve sebzeleri temizledi. Otoyol yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kaldı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.