Kan donduran plan

Kan donduran plan

Askeri Casusluk İddianamesi'ndeki yazılanlar yürütülen harekatın vahametini gözler önüne seriyor.

Çocuk yaştaki kızları fuhuş malzemesi yapmak, onları kullanarak subay ve komutanları tuzağa düşürüp milli sırları ele geçirmek veterörörgütlerine pazarlamak.



Bu vahim iddiaların kaynağı, Askeri Casusluk İddianamesi. Vatan hainliği ile suçlanan çetenin,Ergenekonsanıklarını kurtarmak için çalıştığı da ortaya çıktı. Davayı önemsizleştirme planları da o iddianamede.

Talimat böyle. "Ergenekon'un düzmece olduğu anlatılsın" deniliyor. İddiaya göre "Yapılacaklar" isimli bu belge, Askeri Casuslukla suçlanan sanıklardan ele geçirildi. Belgede, Ergenekon sanıklarına desteğin yöntemleri de sıralanıyor.

Eli kanlı terör örgütü PKK'ya bilgi, belge sızdırdıkmakla suçlanan sanıkların hedefinde, Balyoz ve Poyrazköy gibi davalar da var. İddianamedeki belgeye göre askeri casuslar, demokrasiye müdahale planlarını deşifre eden soruşturmaları önemsizleştirmek için özel bir çalışma yapıyordu.

Askeri Casusluk İddianamesi ile deşifre olan bu belge Ergenekon soruşturmalarına karşı yürütülen çarpıtma operasyonları hakkında da fikir veriyor.
 


 

Etiketler :