Kan donduran senaryolar deşifre oldu

Kan donduran senaryolar deşifre oldu

Cunta'nın, "Türkiye'de irtica hortladı" yaygarası koparmak için en küçük ayrıntıları bile plana bağladığı öne sürülüyor. Buna göre, kamuoyunun yönlendirilmesi için, uydurma irtica senaryoları yazılmış.

Hazırlanan uydurma haberler, 28 Şubat'ta sahnelenen çirkin oyunların adeta ileri bir versiyonu....

 

Üçüncü ihbar mektubu okuyanların kanını donduruyor. Çünkü, demokrasiyi yıkmak ve toplumu yönlendirmek için yapılan planları haber veriyor.

 

Halk, "irtica var" paronoyasına inandırılmak istenmiş. İhbar mektubundaki iddiaya göre, Genel Sekreterlik kanalıyla üretilen yalan haberlerle kamuoyunun yönlendirilmesi amaçlanmış. Tamamı cuntanın ürünü olan uydurma haberlerin içerikleri bile belirlenmiş...

 

Haberler gündemi yakından takip edenler için oldukça tanıdık. Masum insanlar, uydurma senaryoların açık hedefleri. Senaryo, tıpkı 28 Şubat'taki gibi kimi figürlerin harekete geçirileceğini gösteriyor.

 

İhbar mektubunda, Cunta'nın, camii yaptırma derneklerini de hedef tahtasına oturttuğu anlatılıyor. Dost Medyadan, hayali bir "cami yaptırma derneği başkanıyla, toplanan paraları irticai unsurların ne şekilde harcandığına ilişkin röportaj yapması ve açıklamaları servise koyması isteniyor.

 

Cunta, uydurma haber türüne göre adeta nokta atışı yapmış. Haberin yayınlanacağı yeri dahi düşünmüş.

 

Şimdi kamuoyu, özgürlükleri yıkıp, Türkiye'yi 3 ncü dünya ülkesine çevirmeye çalışan Cunta'yı konuşuyor.

Etiketler :