Kanal 7 Haber'de yeni dönem başlıyor

Kanal 7 Haber'de yeni dönem başlıyor

Usta gazeteci Fehmi Koru yine çarpıcı yorumlarıyla Kanal 7 Haber Saati’nde olacak.

Kanal 7 Haber bugün itibariyle hafta içi her akşam iki ana haber bülteni olarak ekrana gelecek. Saat 18.00’de yayınlanacak olan Kanal 7 Ana Haber’i deneyimli haber spikeri Hülya Seloni, 21.00’de yayınlanacak olan Kanal 7 Haber Saati’ni de Erhan Çelik sunacak.

Kanal 7 Haber’de yeni dönem bu akşam başlayacak. Kanal 7 Haber Merkezi tarafından hazırlanan haberler, bugün itibariyle Erhan Çelik ve Hülya Seloni’nin sunumlarıyla hızlı, doğru, dinamik, özgün ve yepyeni bir haber bülteni olarak karşınıza çıkacak. Türkiye ve dünya gündemini yakından takip eden Kanal 7 Haber, bu akşam izleyiciyle buluşacak.

KANAL 7 ANA HABER BÜLTENİ SAAT 18.00’DE

Kanal 7 Ana Haber Bülteni bu akşam saat 18.00’de ekranlara gelecek. Hafta içi Hülya Seloni, hafta sonu Tümer Doğru’nun sunacağı Kanal 7 Ana Haber bülteni, Türkiye ve dünya gündemindeki en sıcak ve en önemli gelişmeleri en önce ve en hızlı şekilde izleyicisiyle buluşturacak. Gerçekleri saptırmadan, doğru ve ayrıntılı olarak hayatın her alanındaki gelişmeler Kanal 7 Ana Haber bülteninde olacak.

KANAL 7 HABER SAATİ SAAT 21.00’DE

Ekranların Haber Klasiği Kanal 7 Haber Saati bu akşam saat 21.00’de ekranlarınıza gelecek. Erhan Çelik’in sunacağı Kanal 7 Haber Saati, olayların perde arkasını, yaşananların arka planını Türkiye’nin en usta gazetecilerinden Fehmi Koru’nun yorumlarıyla izleyicisiyle buluşturacak. Türkiye’nin konuştuğu olaylar uzman konuklarla masaya yatırılacak. Kanal 7 Haber Saati haber ve yorumu ayırarak Türkiye’nin her kesiminden görüş ve düşünceleri izleyicilerine ulaştıracak.

Etiketler :