Kanal D'ye görülmemiş tepki !

Kanal D'ye görülmemiş tepki !

Kanal D'yi şok eden hacker saldırısı, nedesi ise...

Kanal D'nin büyük tepki çeken dizisi "Fatmagül'ün suçu ne?" sanal alemde hacker saldırısına uğradı. "Türk Hacker Federasyonu" adlı bir grup Kanal D'nin resmi sitesinde DİZİ kategorisini hacledi.

Siteye TÜRK MİLLETİNİN SUÇU NE? başlıklı bir protesto yazısı konuldu. Protesto yazısında şu ifadeler yer aldı; "Önce Yaprak Dökümü'yle araladınız kapıyı. Sonra ilk golü Aşk-ı Memnû'yla attınız Türk Milleti'ne. Sonra cezâ sahasına tekrar girdiniz ve "Fatmagül'ün Suçu Ne" diye sorup, topu ağlara yolladınız. Şimdi de Türkan'la milleti gol yağmuruna tutmaya çalışıyorsunuz.

Bu yaptığınız düpedüz "reyting vurdumduymazlığı".. Milletimizi saf yerine koymaya çalışmayın! Herkes neyin ne olduğunu iyi biliyor! Sırf "tutulsun da ne olursa olsun" mantığıyla toplum ahlâkını para uğruna hiçe sayan Kanal D ve diğer yayın kollarını protesto ediyoruz! Hele de bunu çocukların televizyon başında olduğu bir saatte yayına koymak, ne kadar da bilinçsizce bir eylemdir! Dün akşamki Kanal D Ana Haber Bülteni'nde bir haber başlığı vardı, "Bize yakışan bu mu?" diye..

Etiketler :