Kanlı rehine operasyonu

Kanlı rehine operasyonu

İSTANBUL- Biri silahlı 3 kişi, Avcılarda ev basıp borçlusunu rehin aldı

Avcılar'da borcu olduğu S.D.'nin evine giden Talat Kılıç, S.D. ile birlikte 3 kişiyi rehin aldı. Uzun süre ikna edilmeye çalışılan Talat Kılıç, özel harekat polislerinin operasyonu sırasında paniğe kapılarak, kendi silahıyla başına bir el ateş ederek intihar etti. Polis ekiplerinin konuyla ilgili araştırması sürüyor.
Edinilen bilgiye göre, S.D.'ye 60 bin TL borcu olduğu öğrenilen Talat Kılıç, S.D.'nin Gümüşpala Caddesi Çapari Sokak'aki villasına gitti. S.D. ile kısa bir süre tartışan Kılıç, 60 bin TL'lik senetlerin iptal edilmesi için S.D. ve ailesini rehin aldı. Bu sırada S.D.'nin eşi ve çocuğunu üst katlara gönderdi. Olayın ardından S.D.'nin eşi 155 Polis İmdat'ı aradı. Polis ekipleri herhangi bir ihtimale karşı sokağı trafiğe kapattı. Geniş güvenlik önlemi alındı. Olay yerinde rehineleri kurtarmak için özel harekat timleri çağrıldı.

Senetlerin iptal edilmesi için avukatların gelmesini isteyen Talat Kılıç ile polis ekipleri arasında 3,5 saat pazarlık yapıldı. En sonunda özel harekat timleri operasyon için düğmeye bastı. Özel harekat timleri villanın giriş kapısını ve pencereleri kırdıktan sonra evin içine girerken, paniğe kapılan Talat Kılıç kendi silahıyla intihar etti. Ağır yaralı Kılıç olay yerinde hazır bekleyen ambulansla Avcılar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yeri inceleme polisleri evde ve çevrede geniş çapta araştırma başlattı.

Bir kişinin 3 kişiyi rehin aldığını belirten çevre sakinleri, Talat Kılıç'ın özel harekat polislerinin operasyon yaptığı sırada intihar ettiğini dile getirdi

Etiketler :