Kansere Gülümse Derneği Bursa Toplantısı Yapıldı

Kansere Gülümse Derneği Bursa Toplantısı Yapıldı

Merkezi Ankara’da bulunan Kansere Gülümse Derneği’nin Bursa toplantısı, Bursa il temsilcisi Nezaket Saraç tarafından yapıldı.

Toplantı 13 Eylül saat 10.00’da kahvaltı ikramı ile başladı. Kahvaltı sonrası Bursa İl Temsilcisi Nezaket Saraç, konuklara geldikleri için teşekkür ederek, kanser hastalığı ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Moralin yüksel tutulması gerektiğini vurgulayan Saraç, paylaştıklarıyla duygulu anlar yaşattıktan sonra sözü alkışlar eşliğinde Dernek Başkanı Selahattin Kaplan’a bıraktı.

2014 Yılında Ankara’da kurulan derneğin amacını ve kısa sürede neler yapabildiklerine değinen Kaplan, temsilci arkadaşların il bazında yaptığı çalışmalar için teşekkür ederek çığ gibi büyüdüklerini, topluma yararlı faaliyetler yaptıklarını dile getirdi. Bugüne kadar neler yaptıklarını ve projelerini anlatan başkan Selahattin Kaplan, önceki günlerde yaptığı Çanakkale ve Balıkesir ziyaretlerinde aldıkları kararlar hakkında da bilgi verdi. Kanser Hastalığı ile ilgili bilgi ve tecrübelerini de konuklarla paylaşan Kaplan “Bize ikinci bir şans verildi, hayata artık farklı bakıyorum,” dedi.

Toplantıya Dernek Başkanı Selahattin Kaplan, Şükrü Turan, Türkan Yıldırım, Göksel Yıldırım, Funda Yıldırım, Göktürk Yıldırım, Fahriye Yıldırım, Hazal Elif Kaya, Sevda Alıcı, dernek yönetim kurulu üyesi Nevin Biber, Asiye Kaplan’ın dışında kanser hastaları ve tedavi sürecinde olanlar, hastalığı atlatmış ama Kanser hastalığı hakkında toplumu bilinçlendirme amacı taşıyanlar, hastalık hakkında bilgi edinmek isteyenler de katıldı. Toplantıya onur konuğu olarak katılan Balıkesir il temsilcisi eğitimci-yazar Fatma Çetin Kabadayı “Biliyor ve farkındayız ki hepimiz kanser riski taşıyoruz, bunun bilincinde olarak hastalığı tanımalı, erken teşhis ve moral ile yenilebilen bir hastalık olduğunu çevremize, topluma anlatmalıyız, dernek adına inşallah birlikte güzel işler yapacağız,” dedi.

Toplantı sonunda Bursa İl temsilcisi Nezaket Saraç’a Dernek Başkanı Selahattin Kaplan tarafından Plaket ve madalya takdim edildi.

Kansere Gülümse Dernek Başkanı Selahattin Başkan en kısa süre zarfında başka bir ilde yeni bir etkinlikle derneğin faaliyetlerine devam edeceğini açıkladı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.