Kansere Gülümse Derneği İftar Yemeği ile Hayata Bir kez Daha Gülümsedi

Kansere Gülümse Derneği İftar Yemeği ile Hayata Bir kez Daha Gülümsedi

Ankara’da faaliyet gösteren Kansere Gülümse Derneği Hamamönü’nde yemek düzenledi. Dernek Başkanı Selahattin Kaplan’ın organize ettiği iftar yemeğine sağlık Eski Bakanı Halil Şıvgın ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Konukları kapıda karşılayan Kansere Gülümse Dernek Başkanı Selahattin Kaplan, tüm konuklarla yakından ilgilendi. Yemek duasının ardından yenilen yemekle Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen temsilci dostlarına ve Ankara’da kendisini yalnız bırakmayan arkadaşlarına teşekkür ederek günün anlam ve önemine dair kısa bir konuşma yaptı.

Yemeğe katılanlar arasında Aile İçi iletişim ve Toplumsal Sorunlar Dernek Başkanı Zeynep Şahan Göktaş, Ankara Sanat Platformu Başkanı Eğitimci-Yazar Sultan Özateş, Birleşen Yürekler Dernek Başkanı Yasemin Meydan ve çok sayıda seçkin davetli vardı.

Yemek, çay ikramı, sohbet ve derneğe katkı sağlayan konuklara ve katılımcılara plaket ve madalyalarının takdiminin ardından sona ererken Başkan Selahattin Kaplan “Derneğimiz kısa zamanda bir çok faaliyetle sizlerin de desteği ile adından söz ettirdi. Bundan sonrada çok güzel projelere imza atacaktır, bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber: Fatma Çetin Kabadayı- Kansere Gülümse Dernek Temsilcisi

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.