Kapıda yakalayıp boğazını kesti

Kapıda yakalayıp boğazını kesti

İzmir'de eşine bıçakla saldıran uyuşturucu bağımlısı eş, kaçmaya çalışan talihsiz kadını evin kapısında yakalayıp öldürdü. Zanlı eşin daha önce cinayetten hüküm giydiği ortaya çıktı. Çiftin iki çocuğu SHÇEK'e teslim edildi

Kadın cinayetlerine bir yenisi İzmir'de eklendi. Çiğli'de önceki gece Mesut U. (28) birisi 1,5 yaşında diğeri de 3 yaşında olan iki çocuğunun annesi, Azeri Gülnara U. (24) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mesut U., üzerinde taşıdığı bıçağı çekerek eşini evde kovaladı. Kaçmaya çalışan kadın, dairenin çıkış kapısının önünde kocasına yakalanarak boğazından bıçaklandı. Daha önce de Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören ve uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Mesut U., eşini bıçakladıktan sonra otomobiline binip kaçarken sesler üzerine dışarı çıkan komşuları, genç kadını kanlar içinde yerde hareketsiz yatarken buldu. ÇOCUKLAR ŞAHİT OLDU Durumun bildirilmesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Gülnara U.'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayetin yaşandığı sırada çiftin iki çocuğunun da evde bulunduğu öğrenildi. Cinayet sonrası çocuklar koruma altına alınarak Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildi. Mesut U.'nun 4 yıllık eşi Gülnara U. ile son üç aydır sık sık tartıştığı iddia edildi.

CİNAYETTEN HÜKÜMLÜ Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mesut U.'nun otomobili Kula'da terk ederek Ankara'ya giden otobüse bindiğini tespit etti. Ankara polisinin bilgilendirilmesi üzerine, Mesut U. otogarda yakalandı. Zanlının, daha önce cinayet suçundan hüküm giydiği, ayrıca poliste çok sayıda suçtan kaydının bulunduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.