'KAPIMIZIN ÖNÜNDE 1 KAP SU BULUNDURALIM”

'KAPIMIZIN ÖNÜNDE 1 KAP SU BULUNDURALIM”

Beykoz’daki sokak hayvanlarının yaz aylarında kolaylıkla su bulabilmesi ve sıcaktan mağdur olmaması için Beykoz Belediyesi tarafından “Kapımızın Önünde 1 Kap Su Bulunduralım” kampanyası başlatıldı.

Sıcak yaz günlerinde sokakta yaşayan köpek ve kedilerin susuz kalmaması için ilçe sakinlerinin evlerinin önüne su kapları koyması için afişler hazırlanarak ilçe genelinde dağıtılmaya başladı.

“Kapımızın Önünde 1 Kap Su Bulunduralım” kampanyasıyla sokak hayvanlarının doğal ortamlarında güvenle yaşamalarının sağlanması ve ilçe sakinlerinin bilinçlendirilmesi hedefleniyor.

Yaklaşan yaz ayları dolayısıyla başlatılan kampanyaya ilçe sakinlerini teşvik için önümüzdeki günlerde Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in katılımıyla mahallelerde su tasları dağıtılacak.

Beykoz’daki sokak hayvanlarının yaşamlarını sağlıklı sürdürmesi için hayvan koruma ve sahiplendirme çalışmaları yürüttüklerini ifade eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, belediyenin kampanya ve çalışmaları neticesinde sokak hayvanlarıyla ilgili bilincin arttığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.