Karabükspor, Trabzonspor'u evinde vurdu

Karabükspor, Trabzonspor'u evinde vurdu

Trabzonspor Süper Lig'in ikinci haftasının ilk maçında kendi evinde Kardemir Karabükspor'u ağırladı. 4 golün atıldığı maçta, Karabükspor 3 puanla sahadan ayrıldı.

TRABZONSPOR : 1- KARABÜKSPOR: 3 MAÇ BİTTİ

MAÇIN ÖZEL KARELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

90+3. Dk: Hakem Cüneyt Çakır maçı bitiren düdüğü çalıyor. Karabükspor deplasmanda karşılaşmayı 3-1 kazanarak 18. haftayı 3 puanla kapatıyor. Karabükspor puanını 27'ye yükseltiyor.

91+1. Dk: 4. Hakem Mürvet Sezer maçın sonuna en az 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

90+1. Dk: Birol Hikmet oyundan çıkıyor ve yerine Umut Sözen oyuna dahil oluyor.

90. Dk: KIRMIZI KART Trabzonspor'da Serkan Balcı rakibine yaptığı müdahele sonucunda ikinci sarı karttan Kırmızı Kart gördü.

89. Dk: Olcan Adin rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Selim Teber. Topu uzaklaştıran Anıl Karaer.

88. Dk: Trabzonspor atağında ceza sahası içine gelen ortaya Colman yükseldi kafayı vurdu. Top savunmaya çarparak uzaklaştı.

87. Dk: Köşe vuruşu için Gustavo Colman topun başında, Trabzonspor adına korneri şimdi kullandı. Topu uzaklaştıran Anıl Karaer. Ishak Dogan rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Gomes da Costa Alanzinho.

84. Dk: Mustafa Yumlu rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Birol Hikmet.

80. Dk: Émerson oyundan çıkıyor ve yerine Marc Janko oyuna dahil oluyor. Köşe vuruşu için Birol Hikmet topun başında, Karabükspor adına korneri şimdi kullandı. Topu uzaklaştıran Adrian Mierzejewski.

79. Dk: GOOOOOLLLLL Karabükspor Ahmet İlhan'ın attığı gol ile durumu 3-1 yapıyor. Karabükspor oyuncu değişikliği yaptı. 70 numarayla Hakan Özmert çıktı, 30 numarayla Selim Teber oyunda.

75. Dk: Trabzonsporlu Olcan Adin topun gelişine vurdu. Top kale çizgisinden çıkartıldı.

72. Dk: Trabzonspor'da Olcan sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu. Top kaleci Bora'da kaldı.

70. Dk: Köşe vuruşu için Adrian Mierzejewski topun başında, Trabzonspor adına korneri şimdi kullandı.

67. Dk: Karabükspor'da oyuncu değişikliği. 14 numarayla Güven Varol oyundan çıktı, 2 numarayla Erdem Özgenç oyuna girdi.

67. Dk: SARI KART Mustafa Yumlu sarı kart gördü. Ondrej Celustka rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu İlhan Parlak.

65. Dk: Gomes da Costa Alanzinho rakibini driplingle geçti. Gomes da Costa Alanzinho topu önce düzeltti. Bekletmeden vuruşu yaptı. Ne var ki etkili bir vuruş olmadı.

63. Dk: Adrian Mierzejewski rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Anıl Karaer.

62. Dk: Trabzonspor'da oyuncu değişikliği; Çıkan oyuncu 27 numarayla Sapara Giren oyuncu 20 numarayla Colman.

61. Dk: Karabüksporlu İlhan Parlak'ın şutunda isabet var ancak kaleci gole izin vermedi.

59. Dk: SARI KART Karabüksporlu Ishak Dogan sarı kart gördü. Faul kararı sonucu kullanılan vuruştu uzaklaştıran Anıl Karaer.

58. Dk: Ahmet Ilhan Ozek Serkan Balcı tarafından kural dışı bir harekete maruz kaldı. Serbest vuruş kararı verilidi. Hakan Özmert şutunu çekti, kalecide kaldı.

55. Dk: SARI KART Karabüksporlu Yiğit İncedemir sarı kart gördü. Trabzonspor atağında Robert Vittek ofsayta yakalandı.

52. Dk: SARI KART Trabzonspor atağında Vittek topla ceza sahası içine girdi ama savunma müdahele ederek topu uzaklaştırdı. Trabzonspor'da Vittek hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

50. Dk: Ishak Dogan saha kenarına doğru alınıyor ve sağlık görevlileri tedavisini yapacaklar. Marek Sapara rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Ishak Dogan. Topu uzaklaştıran Anıl Karaer.

47. Dk: Trabzonspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 11 numarayla Yasin Giren oyuncu 18 numarayla Aykut Akgün. Trabzonspor atağında Sapara ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top auta çıktı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

45+2 Dk: Hakem Cüneyt Çakır'ın düdüğü ile ilk yarı sona eriyor

45'+1. Dk: Ishak Dogan sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri tedavisini yapıyorlar. Trabzonspor atağında Adrian Mierzejewski ofsayta yakalandı.

45. Dk: Trabzonspor'da Sapara sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı. Trabzonspor atağında Emerson ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Bora'da kaldı.

44. Dk: Marek Sapara rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Güven Varol.

41. Dk: GOOOOOOOLLLL İlhan Parlak penaltıyı kullandı, köşeye sert vurdu ve kaleci Onur'un elinden seken top ağlarla buluştu. Karabükspor penaltı atışı ile golü buluyor.

40. Dk: SARI KART Trabzonspor'da Serkan Balcı topa elle dokunduğu için Sarı Kart gördü.

38. Dk: Ceza sahasına doğru Serkan Balcı ortasını yapıyor. Topu uzaklaştıran Anıl Karaer. Topu uzaklaştıran Anıl Karaer. Trabzonspor atağında Adrian Mierzejewski ofsayta yakalandı.

37. Dk: Trabzonspor atağında Emerson sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Bora'da kaldı. Karabükspor'da İlhan ofsayt pozisyonunda kaldı.

34. Dk: Trabzonspor, Olcan Adin ile yükleniyor, bir şut ama farklı şekilde auta gidiyor. Serkan Balcı rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Ahmet Ilhan Ozek. Maç Karabükspor lehine kale vuruşu ile devam edecek.

33. Dk: Karabükspor atağında Yiğit İncedemir ceza sahası içine uzun oynadı. Savunma topu uzaklaştırdı. Karabükspor'da Birol sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Mustafa Yumlu topu uzaklaştırdı.

31. Dk: Trabzonspor atağında Robert Vittek kafa vuruşunu yaptı ancak top dışarı gidiyor. Maç Karabükspor lehine kale vuruşu ile devam edecek. İlhan Parlak rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Marek Sapara.

29. Dk: Karabüksporlu Hakan Özmert, Adrian Mierzejewski tarafından itiliyor. Faül atışı kullanılacak. Bu kez İlhan Parlak rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Mustafa Yumlu.

28. Dk: Topu uzaklaştıran Anıl Karaer. Karabükspor atağında İlhan Parlak ofsayta yakalandı.

26. Dk: Bu dakikada Trabzonspor gole çok yaklaştı. Olcan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı savunmadan seken topa Celustka kafayı vurdu ve kaleci Bora son anda topu üstten kornere çeldi.

25. Dk: Trabzonspor'un başlayah atağında Vittek sağ kanattan ceza sahası içine girmek isterken yerde kaldı. Hakem serbest vuruş kararı verdi.

24. Dk: Köşe vuruşu için Marek Sapara topun başında, Trabzonspor adına korneri kullandı. Topu uzaklaştıran Hakan Soyler. Trabzonspor atağında Olcan Adin ofsayta yakalandı.

20. Dk: Karabükspor atağında Güven Varol ofsayta yakalandı. Maç Trabzonspor lehine kale vuruşu ile devam edecek.

17. Dk: Karabükspor'da Birol sağ kanattan korner kullandı. Ceza sahası içine ortasını yaptı, savunma topu uzaklaştırdı.

14. Dk: SARI KART Karabükspor'da Hakan Söyler rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

9. Dk: GOOOOOLLL. Robert Vittek Trabzon adına beraberliği getiren golü attı.

3. Dk: GOOOOOLLLLL. İlk golü konuk takım buldu. Karabükspor Hakan Özmert'in attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.
1. Dk : Karşılaşma Trabzonspor'dan Adrian'ın vuruşuyla başladı

Trabzonspor'un ilk 11'i:

Onur Recep Kıvrak
Ondrej Celustka
Mustafa Yumlu
Émerson
Serkan Balcı
Yasin Öztekin
Marek Sapara
Olcan Adin
Adrian Mierzejewski
Gomes da Costa Alanzinho
Robert Vittek

Karabükspor'un ilk 11'i

Bora Kork
Hakan Soyler
Ishak Dogan
Armand Deumi Tchani
Anıl Karaer
gol (3')
Hakan Özmert
Güven Varol
Yiğit İncedemir
Ahmet Ilhan Ozek
Birol Hikmet
İlhan Parlak 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.