Karaman 'Şenol Güneş hizmete devam edecek'

Karaman 'Şenol Güneş hizmete devam edecek'

Teknik Direktör Şenol Güneş yerine Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Ünal Karaman açıklama yaptı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Athletic Bilbao ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Ünal Karaman, sahada bordo-mavili oyuncuların son derece konsantre oynayıp iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in kırmızı kart ile tribünlere gönderilmesi nedeniyle basın toplantısına yardımcı antrenör Ünal Karaman katıldı.

Karaman, iki takımın iyi bir mücadele yaptığını belirterek, "Uzatmalarla birlikte 96 dakika bir maç izlediniz. Eksik kalmanın sıkıntılarını yaşadık. Özellikle hücumda sıkıntılar oldu. sahada bütün oyuncular son derece konsantre oynayıp iyi mücadele ettiler. Takım ve ülkelerini iyi şekilde temsil ettiler. Hepsine teşekkür ediyorum, alınlarından öpüyorum" dedi.

Maçta nadir pozisyonlar yakaladıklarını ifade eden Karaman, "Ama bunlar sonuç üretebilecek pozisyonlardı. Değerlendirebilsek bizim için çok iyi olurdu. Başaramadık olmadı, inşallah o golü Türkiye'de atacağız" diye konuştu.

Kırmızı kart gören Burak'ın pozisyonuna ilişkin olarak ise Karaman, şunları söyledi:

"Pozisyon öncesinde hakemi eleştirmek bana düşmez. Yorumcular değerlendirmeyi yapacaktır. Dış sahada oynuyorsanız daha dikkatli olmalısınız. İlk pozisyonda Burak'a faul yapıldı, canı acımıştır. Sonrakini görmedim, rakibinin faulünü gördüm. Eğer bir eylem yapan varsa ilk yapan bizim oyuncumuz değildi."

Karaman, dış sahada 10 kişi oynanan müsabakada 0-0'ın iyi bir sonuç olduğunu ama bu sonucun zor bir sonuç olduğunu kaydetti.

"HOCA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEKTİR"

Karaman, teknik direktör Şenol Güneş'in futbola soğumasının söz konusu olmadığını kaydederek, ''Futbola dair beklentilerine cevap alamamanın hayal kırıklığı onda vardır. Onları sizle paylaşmıştır. İnşallah aktif olarak yine futbolun içindedir. Türk sporuna ve Trabzonspor'a hizmet etmeye devam edecektir'' ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.