Karayalçın: Ankara'yı aldık!

Karayalçın: Ankara'yı aldık!

Karayalçına göre Ankara'yı büyük ihtimalle CHP Kazanacak.

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, CHP Genel Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenledi.

İşte basın toplantısındaki o iddialı sözler;

Çankaya'nın büyük bir bölümünde elektirikler kesilmiştir. Arkadaşlarımız genel duruma göre o bölgelerde durumu izlemeye almışlardır. Ben bunları açıklamakla yetinmek istiyordum ancak. Bana iletiyen bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Ankara'da 803 sandık sonuçu bana verilmiştir. Bu sonuçlarda Çankaya'ya ve Yenimahalle'de yoktur.

Bu bölgedeki sonuçlarda eklendiğinde konuşmamın başında da ifade ettiğim gibi bizim bu seçimleri iki puanlık bir farkla önde bitireceğimi göstermektedir. bu elektriklerin kesilmesi tesadüfse kötü bir tesadüftür.

YAVAŞ DA TEPKİLİ

MHP adayı Mansur Yavaş da bir açıklama yaptı ve suçlamalarda bulundu. Yavaş şunlarısöyledi:



"Yenimahalle de sandık çalındı. Fail yakalandı işlem yapılıyor. Bazı seçim kurullarının önünde belediye araçları var. Neden bu araçlar kullanılıyor? Dikmen ve Gölbaşı'nda oy pusulası hırsızlığı haberleri geldi. Yenimahalle de dün AKP ilçe başkanı bilgisayar başında, bilgisayarla oynarken yakalandı.



Seçimlere gölge düşmek üzeredir. Bu nedenle ilgili herkesi YSK'yı, il seçim kurulu ve ilçe seçim kurulu üyelerini ve emniyet mensuplarını göreve davet ediyorum."



Etiketler :