Karayılan Dağlıca'yı sahiplendi

Karayılan Dağlıca'yı sahiplendi

Karayılan ANF'ye yaptığı açıklamada Avni Özgürel'in röportajında yer alan ifadeyi yalanlayarak Dağlıca'yı sahiplendi.

Karayılan ANF'ye yaptığı açıklamada Avni Özgürel'in röportajında yer alan ifadeyi yalanlayarak 8 askerimizin şehit olduğu Dağlıca saldırısını sahiplendi. Karayılan PKK, Barzani ile birleşip bağımsızlık ilan edebieceğini de ileri sürdü.

 
AK Parti'nin PKK'ya diz çöktürmek istediğini iddia eden Karayılan, çılgın bir görüş ortaya attı:
 
"GÜNEYLE BİRLEŞİP BAĞIMSIZLIK İLAN EDERİZ"
 
"Tek seçeneğimiz AKP’nin merhametine sığınmak değil ya da illa mutlaka diyalogla çözüm değil. Eğer diyalogla çözüme gelmezlerse, gerekirse Güney Kürdistan’la birleşerek, bağımsızlığımızı da ilan ederiz."
 
DAĞLICA BASKINI
 
Terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen ANF'ye konuşan Murat Karayılan, Dağlıca baskını öncesi ‘Biz saldırı olursa cevap veriyoruz ama merkezin kararıyla karakol baskınları gibi eylemler yapmıyoruz’ gibi bir cümle kullanmadığını iddia etti.
 
Neşe Düzel'e konuşan Avni Özürel'in sözlerini yalanlayan Karayılan, "Böyle bir cümleyi daha önceki ateşkes dönemlerinde kullanmış olabilirim ama yeni dönemde kullanmam mümkün değil. Çünkü ortada bir ateşkes durumu yok" diye konuştu.
 
SİLVAN İTİRAFI
 
Daha önce "Yerel unsurlar yaptı, kontrol edemedim" diyen Karayılan bu kez "Silvan olayı bir provokasyon değildir" çıkışını yaptı. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.