Kardeş kavgasına rapor karıştı

Kardeş kavgasına rapor karıştı

Zeynep Erbakan'ın, boşanma davası dosyasında yer alan sağlık raporları ortaya çıktı.

Erbakan Ailesi'nde kardeşleri birbirine düşüren 'miras' kavgasının sancıları sürerken, bu kez sağlık raporu bombası patladı...

Akşam'da yer alan habere göre; kardeşlerini, babalarının malvarlığını üzerlerine geçirip kendisinden mal kaçırmakla suçlayan Zeynep Erbakan, geçen yıl eşinden ayrılmıştı. Boşanma davasında dosyaya, Zeynep Erbakan'ın organik delüzyonel (şizofreni benzeri) tanısıyla bir süre tedavi gördüğüne ilişkin sağlık raporunun da girdiği ortaya çıktı. Aileye yakın kaynaklara göre, bu rapor miras davasında da kullanılabilir.

ÜÇ AYRI KURUMA AİT

Erbakan Ailesi'nin büyük kızı Zeynep Erbakan, kardeşleri Fatih Erbakan, Elif Erbakan Altınöz ve eşi Mehmet Altınöz hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Ailedeki gergin süreç devam ederken, kardeşler arasındaki uyuşmazlık çözülemedi. Aileye ait tüm malvarlığı listesi kamuoyuna yansıdı. Bu kez de özel sağlık raporları gündemde. Zeynep Erbakan ile Faruk Baykoç'un, anlaşmalı olarak boşandıkları ve 4 çocuğun velayetinin babaya verildiği davanın dosyasındaki sağlık raporları ortaya çıktı. Ankara 11. Aile Mahkemesi'ndeki dosyada, Zeynep Erbakan'la ilgili çeşitli üniversite-vakıf hastanelerinden alınan sağlık ve ilaç kullanım raporlarına da yer verilmiş. Bu raporlara göre, Zeynep Erbakan epilepsi tedavisi görmüş. Balıklı Rum Hastanesi raporuna göre abla Erbakan'a 23 Mart-3 Nisan 2010 tarihleri arasında 'organik mizaç bozukluğu' nedeniyle tedavi uygulanmış. Hacettepe'nin 1 Şubat-20 Haziran 2011 tarihli muayenelerinde, mental bozukluk ve bipolar mizaç bozukluğu tanıları konmuş. Bir başka rapor da Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ait. 6 Mayıs 2008 tarihli ilaç kullanım raporunda epilepsi-organik delüzyonel (şizofren benzeri) bozukluklar tanısı ve tedaviye ilişkin ilaçlar yer alıyor.

DAVAYA YANSIYABİLİR

Erbakan Ailesi'ne yakın kaynaklar, söz konusu sağlık raporlarının miras davasında da gerekli görüldüğü halde mahkemeye sunulacağını belirtiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.