Kargoya bırakılan cesedin sırrı çözüldü!

Kargoya bırakılan cesedin sırrı çözüldü!

İstanbul Aksaray'da özel bir kargo şirketine koli içinde bırakılan erkek cesedinin sırrı çözüldü.

Azerbeycan'ın başkenti Bakü'ye gönderilmek üzere bir hamal tarafından teslim edilen kolideki cesedin Azerbeycan uyruklu Rauf Hacıyev'e ait olduğu belirlenirken, katil zanlısı İstanbul'a geldikçe yanında kalan arkadaşı Ceyhun Bahirov çıktı. Bahirov'un arkadaşının cesedini koliyle ailesine göndermek için kargoya bıraktırdığı, 5 saat sonra ise uçakla Rusya'ya kaçtığı belirlendi.

Küçük Langa Caddesindeki Uluslararası Avrupa Garajı'nda yer alan özel bir kargo şirketine önceki akşam Azerbeycan'ın başkenti Bakü'ye gönderilmek üzere bırakılan kolinin içinden bir erkek cesedi çıktı. Korku filmi gibi cinayetin ardındaki sır perdesi ise dün çözüldü. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kolinin üzerinde yer alan teslim edilecek kişi ismi ve telefondan yola çıkarak kurbanın Fatih Nişanca Mahallesi'nde oturan Azerbeycan uyruklu Rauf Hacıyev olduğunu belirledi. Bir tekstil firmasında çalıştığı öğrenilen Hacıyev'in neden ve kimler tarafından öldürüldüğünü tespit etmek için de çok yönlü araştırma başlatıldı. Koliyi kargo şirketine getiren adlı saklı tutan hamalın verdiği ifadeden yola çıkan polis, katil zanlısının İstanbul'a sık sık gelen Azerbeycan uyruklu Ceyhun Bahirov olduğunu tespit etti. 35 yaşındaki katil zanlısının, Hacıyev ile yakın arkadaş olduğu İstanbul'a geldikçe kurbanının evinde kaldığı da ortaya çıktı. Polis tüm sınır kapılarını hemen uyardı ancak yapılan araştırmada Bahirov'un kolinin bırakılmasından 5 saat sonra Sabiha Gökçe Havalimanı'nda Rusya'ya gittiği tespit edildi.

CESEDİ AİLESİNE GÖNDERDİ
Katil zanlısının, Hacıyev'in cesedini kargoyla Bakü'deki ailesine göndermek istediği belirlendi. Polis, zanlının cesedi göndererek aileye bir mesaj vermek isteyip istemediğini de araştırıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.