Karıncalardan ibretlerle dolu olay!

Karıncalardan ibretlerle dolu olay!

Nijerya'dan tatil icin Türkiye'ye gelen öğretmen, 2 ay sonra döndüğünde kitapların tamamını karınca ve güvelerin yedeğini görür. Geride sadece bir kitap kalmıştır

Nijerya'dan tatil icin Türkiye'ye gelen öğretmen, 2 ay sonra döndüğünde kitapların tamamını karınca ve güvelerin yedeğini görür. Geride sadece bir kitap kalmıştır. İşte ilginç olayın videosu:

Nijerya'dan tatil icin Türkiye'ye gelen öğretmen, 2 ay sonra döndüğünde kitapların tamamını karınca ve güvelerin yedeğini görür. Geride sadece bir kitap kalmıştır. Kuranı kerime de ilişen karıncalar sayfaları yediği halde ayetlerin yazılı olduğu çerçevenin içine hiç dokunmamıştır.

Hicr suresinin dokuzuncu ayetinde geçen "Kur'an-ı Kerim'i biz indirdik , elbette O'nu yine biz koruyacağız " hükmünü akıllara getiren ibretlik olay, bilimsel olarak yorumlanmak istendiğinde mürekkebin içindeki bir madde ile kuranın haşerattan korunmak istendiği söylenebilir.

Ancak aynı mürekkeple yazılan sayfa kenarlarındaki süslemeleri karıncaların yemesine rağmen yazılara ilişmemeleri ise oldukça düşündürücü...

Samanyoluhaber.com

Etiketler :