Karısının iskeletiyle 5 yıl yaşadı

Karısının iskeletiyle 5 yıl yaşadı

İlk zamanlar ölen karısının mezarının üstünde uyudu, soğuk hava yüzünden cesedini evine taşıdı. Tek isteği ona sarılarak uyumaktı

Çok sevdiği karısının ölümüne dayanamayan Vietnamlı bir adam, karısının iskeletini mezardan çıkararak 5 yıl beraber yaşadı.

Vietnam’daki internet gazetesi Vietnamnet, merkez eyaleti Kuang Nam’daki küçük bir kasabada yaşayan 55 yaşındaki adamın 2004 yılında karısının mezarını açtığını, iskelete kille doldurarak şekil verdiğini, elbiseler giydirdikten sonra da onu yatağına aldığını belirtti.

Lev Van adındaki adam Vietnamnet’e, karısına sarılmak istediği için böyle yaptığı söyledi. Karısının 2003 yılında öldüğünü ifade eden Van, ilk zamanlar karısının mezarının üstünde uyuduğunu, 20 ay geçtikten sonra da yağmur, rüzgar ve soğuk hava yüzünden, “onunla uyuyabilmek için” mezara tünel kazmaya karar verdiğini bildirdi.


Van’ın çocuklarının durumun farkına varması üzerine babalarının mezara gitmesini engelledikleri, ancak 2004’ün kasım ayının bir gecesinde Van’ın mezarı açıp eşinin cesedini eve götürdüğü kaydedildi.

Yedi çocuklu Van, komşularının birkaç yıldır kendisini ziyaret etme “cesaretinde” bulunmadığını da belirterek, “Ben bazı şeyleri farklı yapan bir insanım. Normal insanlar gibi değilim” dedi.

Etiketler :