Kartal Aslan'ı Avladı

Kartal Aslan'ı Avladı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan son derbi maçta Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.

Siyah-beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri 8. dakikada penaltıdan Guti ve 79. dakikada Mert Nobre kaydetti. Galatasaray'ın tek golü 91. dakikada Harry Kewell'dan geldi.

 

ASLAN ZİRVEDEN ÇOK UZAK

 

Karşılaşma sonrasında Beşiktaş puanını 24 yaparak 5. sıraya çıktı. Sarı-kırmızılı takım ise 17 puanla 10. sırada kaldı. Galatasaray'ın lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkı 16 puan.

 

ADNAN POLAT İSTİFA SESLERİ

 

Beşiktaş'ın 79. dakikada gelen 2. golünden sonra Galatasaray tribünlerinde protestolar başladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar Adnan Polat ve yönetimini istifaya davet etti.

 

8 YIL SONRA İLK KEZ

 

Beşiktaş, aldığı 2-1'lik galibiyetle Galatasaray'ı 8 yıl aradan sonra ilk kez Ali Sami Yen Stadı'nda mağlup etti. Siyah-beyazlı takım Sami Yen'deki son 3 puanını 8 Aralık 2002 tarihinde 1-0'lık skorla almıştı. Beşiktaş'ın o karşılaşmadaki golünü İbrahim Üzülmez keydetmişti.

 

MEHMET TOPAL, HİDDİNK MAÇTA

 

Sezon öncesinde İspanya'nın Valencia takımına transfer olan Mehmet Topal da karşılaşmayı izledi. Sakatlığı nedeniyle takımında forma giyemeyen Mehmet, derbi maçı izleyerek eski takımına destek verdi. Mehmet Topal, protokol tribünü önünde kulüp başkanı Adnan Polat ile bir süre sohbet etti. Topal, kadroda yer alamayan eski takım arkadaşlarıyla da hasret giderdi. Fenerbahçe'nin unutulmaz kalecilerinden Tony Scumacher'in yanı sıra, bir dönem Galatasaray'da da oynayan Stephan Tomas da maçı izleyenler arasında yer aldı. Ayrıca bu akşam Aroma Voleybol Erkekler Ligi'nde Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaraylı voleybolcular da derbiyi statta izlediler. Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ve yardımcısı Oğuz Çetin de karşılaşmayı Protokol Tribünü'nden takip ettiler.

Etiketler :