Kartal, CSKA karşısında...

Kartal, CSKA karşısında...

Beşiktaş, Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımıyla bugün saat 22.05'de yapacağı UEFA Avrupa Ligi (L) Grubu ilk maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 143. karşılaşmasına çıkacak.

Beşiktaş, Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımıyla bugün saat 22.05'de yapacağı UEFA Avrupa Ligi (L) Grubu ilk maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 143. karşılaşmasına çıkacak.

Siyah-beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı toplam 142 maçtan 49'unu kazanıp, 29'unda berabere kalırken, 64 müsabakada ise rakiplerine yenildi.

    

HAZIRLIKLAR TAMAM

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmana tedavisi süren Tomas Sivok'un yanı sıra, sağ dizinde ağrı olan Erhan Güven katılmazken, Fatih Tekke takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam etti.

Oyuncularına bir süre pas çalıştıran Alman teknik adam, daha sonra CSKA Sofya maçının provasını yaptırdı. Tam sahada yapılan taktik çalışmaların ardından antrenmanın şut çalışmasıyla tamamlandığı bildirildi.

   

CSKA SOFYA, BJK İNÖNÜ'DE ÇALIŞTI

UEFA Avrupa Ligi (L) Grubu'ndaki ilk maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak CSKA Sofya, İstanbul'da çalıştı. Bulgar takımı, teknik direktör Gjorgi Jovanovski yönetiminde BJK İnönü Stadı'nda son antrenmanı yaptı. Antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu.  

   

BOBO'NUN GÖZÜ OKTAY DERELİOĞLU'NUN TAHTINDA

Beşiktaş'ın Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu Oktay Derelioğlu.

Siyah-beyazlı formayı giydiği dönemlerde Avrupa arenasında takımına toplam 14 gol kazandıran Oktay'ı, 10 golle, mevcut kadroda yer alan Brezilyalı Bobo izliyor. Bobo, Oktay'ın rekorunu eline geçirmeye en yakın isim olarak ön plana çıkıyor.

Beşiktaş'ta ayrıca, 9 golle Daniel Gabriel Pancu, 7 golle Mehmet Özdilek, 6'şar golle de Feyyaz Uçar ve Metin Tekin Avrupa kupalarının en golcüleri olarak sıralanıyor.

        

KARTAL'IN BULGARLARA YENİLGİSİ YOK

UEFA Avrupa Ligi (L) Grubu ilk maçında bugün Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımıyla karşılaşacak Beşiktaş, bugüne dek Avrupa kupalarında Bulgar ekiplerine yenilmedi. Bulgar takımlarıyla yaptığı 4 karşılaşmanın 2'sini kazanan siyah-beyazlılar, 2 karşılaşmada ise berabere kaldı.

Etiketler :