KARTAL Denizli'de Tek GOLLE

KARTAL Denizli'de Tek GOLLE

Haftanın son maçında Beşiktaş, deplasmanda Denizlispor'u 1-0 yendi

(MAÇI TAKİP ETMEK İÇİN F5'E BASIN)

Denizli'de 3 dakika uzatma işaret edildi.

89. dakika: Ani gelişen Beşiktaş atağında Necip sağ kanata doğru yerden pasını verdi ama top doğrudan auta çıktı.

87. dakika: Denizlispor'da Berberoviç çıktı, yerine Emin girdi.

86. dakika: Denizlispor'da Ahmet Cebe savunmanın arkasına uzun bir pas attı, kaleci Rüştü kalesini terketti ve topun sahibi oldu.

84. dakika: Denizlispor atağında Youla savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi ama hakem ofsayt kararı verdi.

82. dakika: Denizlispor yaklaşık 35 metreden serbest vuruş kazandı. Hafif sağ çaprazdan Çağlar penaltı noktası üzerine ortasını yaptı, savunma yine karşıladı.

 81. dakika: Beşiktaş'ta iki değişiklik birden. Fink ve İbrahim Üzülmez çıktı, yerlerine Necip ve Ernst girdi.

79. dakika: Denizlispor'da Okan Koç bir kez daha sağ kanattan korner kullandı, bu kez ön direğe ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

77. dakika: Sağ köşeden kullanılan kornerde, Okan Koç etkili bir orta yaptı, Koffi'nin kafa vuruşunda savunmaya çarpan top yine kornere gitti.

75. dakika: Denizlispor yine etkili geldi. Çağlar, ceza sahası dışından mükemmel bir şut çıkardı, kaleci Rüştü de aynı güzellikte golü önlemeyi başardı.

74. dakika: Beşiktaş atağında Fink ceza sahası dışından çok sert vurdu, savunmaya çarpan top kornere gitti.

72. dakika: Denizlispor'da Engin oyundan alındı, yerine Braga girdi.

70. dakika:
Denizlispor gole yaklaştı. Berberovic sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, kaleci Rüştü topa çıktı savunmada İbrahim Kaş kaleci Rüştü'yü görmedi göğsüyle kaleye doğru topa vurdu ve kaleci Rüştü son anda farkederek topu çizgi önünde yakaladı.

68. dakika: Denizlispor atağında Ahmet Cebe uzak direğe ortasını yaptı, Fink kafayla topu karşıladı.

66. dakika: Denizlispor'da Angelov çıktı, yerine Okan Koç girdi.

64. dakika: Hızlı gelişen atakta İbrahim Üzülmez soldan çizgiye indi, bekletmeden arka direğe ortasını yaptı ama kaleci Özden iyi yükselerek topun sahibi oldu.

61. dakika: Beşiktaş atağında sol kanatta topla buluşan Ekrem, yerden ortasını yaptı, kaleye paralel olarak giden topu savunma uzaklaştırdı.

56. dakika: Sol çaprazdan kullanılan serbest vuruşta, Çağlar sert bir orta yaptı, İbrahim Toraman kafayla topu uzaklaştırdı.

53. dakika: Beşiktaş golü buldu ama ofsayta takıldı. Kale sahası önünde topla buluşan Bobo'nun vuruşunda top kaleciden döndü, Ekrem kafayla topu filelere gönderdi ama ofsayta yakalandı.

50. dakika: Denizlispor atağında Youla orta alandan aldığı topla ilerlemek istedi ama yerde kaldı ve hakem Abdullah Yılmaz serbest vuruş kararı verdi.

48. dakika: Denizlispor atağında Ahmet Burak sol kanattan ileriye doğru uzun oynadı ama top doğrudan auta çıktı.


İkinci yarıya Beşiktaş başladı.

İlk yarı sona erdi. Denizlispor: 0 Beşiktaş: 1

45+1. dakika: Hafif sol çaprazdan kullanılan serbest vuruşta, Çağlar ceza sahasına topu doldurdu, kaleci Rüştü çift yumruk topu uzaklaştırdı.

Denizli'de 2 dakika uzatma işaret edildi.

45. dakika: İbrahim Kaş yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

44. dakika: Beşiktaş atağında Ekrem sol kanatta topla buluştu, hızla çizgiye indi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Özden'de kaldı.

41. dakika: Sağ köşeden kullanılan kornerde, Tello kale sahasına ortasını yaptı, oluşan karambol sonrası Holosko yakın mesafeden topu ağlara gönderdi. 0-1

38. dakika: Denizlispor atağında Angelov ceza sahası dışından yerden vuruşunu yaptı, kaleci Rüştü kucağınıa gelen topu kontrol etti.

36. dakika: Denizlispor tehlikeli yerden serbest vuruş kazandı. Angelov kale saha önüne ortasını yaptı, Ferrari'nin ters vuruşunda top az farkla yandan kornere gitti.

33. dakika: Denizlispor direğe takıldı. Youla, yaklaşık 30 metreden kaleye çok sert vurdu, top yan direkten oyun alanına döndü.

31. dakika: Denizlispor atağında Roberts sol kanata yerden pas atmak istedi ama savunmada Sivok araya girerek topu kaleci Rüştü'ye kazandırdı.

28. dakika: Denizlispor kaleye yaklaşık 37 metreden serbest vuruş kullandı. Çağlar yerden çok sert bir şut çıkardı, kaleci Rüştü iki hamlede topu kontrol etti.

26. dakika: Denizlispor atağında savunmanın hatasıyla topu kapan Ahmet Cebe bekletmeden etkili bir orta yaptı, kaleci Rüştü çift yumruk topu uzaklaştırdı.

25. dakika: Beşiktaş atağında İbrahim Üzülmez sol kanattan ortasını yaptı ama top doğrudan auta gitti.


23. dakika: Bu dakikalarda her iki takım adına bir hayli top kaybı yaşandı. Denizli'de golsüz eşitlik sürüyor.

20. dakika: Beşiktaş kaleyi cepheden gören yerden yaklaşık 35 metreden serbest vuruş kullandı. Tello, doğrudan kaleye vurdu ama kaleci Özden için kolay bir top oldu.

17. dakika: Beşiktaş atağında Fink ceza sahası içine uzun oynadı ama top kimseye değmeden doğrudan auta çıktı.

15. dakika: Beşiktaş'ta Tello sağ kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

13. dakika: Beşiktaş etkili geldi. Ceza sahası içinde topla buluşan Bobo'nun sert şutunda savunmaya çarpan top kornere gitti.

12. dakika: Denizlispor atağında Ahmet Cebe yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

10. dakika: Denizlispor atağında Ahmet Cebe sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmaya yardıma gelen Fink kafayla topu taca gönderdi.

8. dakika: Denizlispor atağında Angelov ceza sahası dışından plase bir vuruş yaptı, kaleci Rüştü için kolay bir top oldu.

5. dakika: İLGİNÇ POZİSYON! Ahmet Cebe sağ çaprazdan kaleye sert vurdu, kaleci Rüştü son anda topu çeldi. Kaleci Rüştü de korner demesine rağmen maçın hakemi autu işaret etti.

3. dakika: Beşiktaş tehlikeli geldi. Bobo ceza sahası içine derinlemesine bir pas attı, araya giren Çağlar Ekrem'den önce araya girerek büyük bir tehlikeyi önledi.

Maça ev sahibi Denizlispor başladı.

STAT: Atatürk
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEMLER: Abdullah Yılmaz, Baki Tuncay Akkın, Cem Satman
 
DENİZLİSPOR: Özden, Ahmet Cebe, Koffi, Ahmet Burak Solakel, Çağlar, Braga, İbrahim Ege, Berberovic, Roberts, Angelov, Yolula
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu
 
BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Kaş, Ferrari, Sivok, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Fink, Holosko, Tello, Ekrem, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

Etiketler :