Kartal golcü transferini bitiriyor

Kartal golcü transferini bitiriyor

Beşiktaş'ta transfer çalışmalarını sürdüren başkan Yıldırım Demirören ve futbol komitesi bugün İspanya'ya giderken, ilk olarak Atletico Madrid forması giyen 22 yaşındaki forvet oyuncusu Diego Costa ile görüşecek.

Beşiktaş yönetimi, sezonun sona ermesinin ardından Diego Forlan transferini bitirmek, Maunel Fernandes'in bonservisini almak ve Avusturya ile Almanya'da forma giyen genç Türk futbolcularını trasfer etmek için  Avrupa turuna çıkmıştı. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve üye Cengiz Zülfikaroğlu bu seyehatte Fernandes'in bonservisi almış, Türk asıllı futbolcular Veli Kavlak, Burak Kaplan ve Tanju Kayhan ile de anlaşmaya varmıştı. Forlan konusunda ise maddi konular sebebiyle anlaşmazlık çıkmış ve bu transferden vazgeçilme aşamasına gelinmişti.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve üye Cengiz Zülfikaroğlu bugün yeniden İspanya'ya gittiler. Siyah Beyazlı heyet ilk olarak Atletico Madrid forması giyen 22 yaşındaki forvet oyuncusu Diego Costa ile ilgili görüşmelerde bulunacak. 30 Haziran 2014'e kadar Atletico Madrid ile mukavelesi bulunan Brezilyalı oyuncunun menajeri Jorge Mendes ve kulübü ile temasa geçecek olan başkan Demirören ve futbol komitesinin, hafta sonuna kadar İspanya'da kalacağı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.