Kartal, İngiltere semalarında / 11'LER

Kartal, İngiltere semalarında / 11'LER

UEFA Avrupa Ligi macerasına Maccabi Tel Aviv galibiyetiyle başlayan Kartal, bu gece İngiltere semalarında kanat çırpacak. Zorlu karşılaşma öncesi muhtemel 11'ler şöyle..

 

 

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci maçında bugün saat 22.05'te deplasmanda Stoke City ile karşılaşıyor. Britannia Stadı'nda oynanacak zorlu randevuda FransaFutbol Federasyonu'ndan Antony Gautier düdük çalacak. Guti'nin yanı sıra Alves ile sakatlıkları bulunan Almeida ve İbrahim Toraman kadroya alınmadı. Guti, özel işleri için İspanya'ya gitti. Karşılaşma Star TV'den naklen yayınlanacak.Beşiktaş, Avrupa Ligi E Grubu'ndaki ikinci maçında bugün deplasmanda İngiltere'nin Stoke City takımı ile karşılaşıyor. Gruptaki ilk maçında İstanbul'da İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i 5-1 yenerek lige iyi başlayan Siyah-Beyazlılar, deplasmandaki mücadelede de galibiyet arayacak. Britannia Stadı'nda TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Fransız hakem Antony Gautier yönetecek. Beşiktaş dün özel bir uçakla İngiltere'ye gitti. Kartal, 4 saat süren uçak yolculuğunun ardından 14.15'te Manchester Havaalanı'na indi. Temsilcimizi, çok sayıda gazeteci karşıladı. Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu'nun kafile başkanlığını yaptığı ekipte 19 futbolcu bulunuyor. Teknik Direktör Carlos Carvalhal, Stoke City maçı kadrosuna İspanyol oyuncu Guti'nin yanı sıra Alves ile sakatlıkları bulunan Almeida ve İbrahim Toraman'ı almadı.

Teknik Direktör Carvalhal'in bugün takımını sahaya 4-3-3 sistemiyle çıkarması bekleniyor. Deneyimli hocanın kafasının karışık olduğu tek mevki ise sol kanat. Bursa'da olduğu gibi Egemen'i solda oynatıp İsmail'i onun önünde kullanmak istiyor. Ancak 3'lü orta saha yapısında

Ernst'i de oynatmayı planlıyor

Portekizli teknik adamın kadro dışı bıraktığı İspanyol yıldız Guti Hernandez dün Madrid'e gitti. THY'nin tarifeli uçağıyla İstanbul'dan Madrid'e hareket eden Guti, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının, "Madrid'e niçin gidiyorsunuz?" sorusuna, "Evimde bazı işlerim var. Onları hallettikten sonra Stoke City maçı için İngiltere'ye geçeceğim. Ben Beşiktaş'ın futbolcusuyum." cevabını verdi. Son maçlarda kadroya alınmayan başarılı futbolcu, uçağının kalkış saatini beklerken müzik dinledi ve hayranlarıyla fotoğraf çektirip imza dağıttı. Carvalhal ve takım içindeki bazı arkadaşlarıyla anlaşmazlık yaşadığı ve takım aradığı iddia edilen Guti'nin durgunluğu dikkat çekti. Beşiktaş yöneticisi Cengiz Zülfikaroğlu, Guti Hernandez'in İspanya'ya gidişi ile ilgili açıklama yaptı. "Guti, cumaya kadar izin aldı ve İspanya'ya gitti." diyen Siyah-Beyazlı yönetici, "Menajerine daha önce 'Bana kulüp bul' diyen Guti yine bir dizi görüşme yapacak. Eğer kendisine takım bulursa İstanbul'a dönmeme ihtimali mevcut." ifadelerini kullandı.

Quaresma: Sahada konuşmayı seviyorum

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Stoke City maçının kolay olmayacağını bildiklerini belirtti. Bugün tek amaçlarının kazanmak olduğuna dikkat çeken yetenekli isim, "Saha dışında konuşulan şeyler bizi ilgilendirmiyor. İşimize bakacağız. Sahada zaten konuşacağız." diye konuştu. Oyun sistemi ve kişiliğinin değişmediğini ve değişmeyeceğini anlatan Quaresma, "Sahada hem iyi oynayıp, hem kazanmak adına takıma yararlı olacak şekilde oynayacağım. Galibiyet için elimden geleni yapacağım. Beşiktaş da her zaman başarı için oynar." ifadelerini kullandı.

Stoke City'yi yenersek büyük bir adım atarız

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Stoke City'yi yenmeleri halinde, hedefleri doğrultusunda büyük bir adım atacaklarını söyledi. E Grubu'nda puan avantajının kendilerinde olduğunu vurgulayan Portekizli çalıştırıcı, "Chelsea ve Manchester United'ın berabere kaldığı ve Liverpool'un yenildiği sahada oynayacağız. Berabere kalmayı hedeflediğimiz için değil; ama eğer berabere kalırsak yolumuz açık. Kazanırsak da çok büyük bir adım atmış olacağız." dedi.

STOKE CİTY - BEŞİKTAŞ

MUHTEMEL 11'LER:

Stoke City: Sorensen, Huth, Shawcross, Upson, Wilkinson, Whelan, Diao, Pennant, Palacios, Jerome, Crouch

Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, Sivok, Sidnei, Egemen, Ernst, Aurelio, İsmail, Quaresma, Simao, Edu

Saat: 22:05
Stat: Britannia Stadı
Yayın: Star TV
Hakem: Antony Gautier

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.