Kartal, Madrid deplasmanında

Kartal, Madrid deplasmanında

Portekiz temsilcisi Braga'yı eleyerek Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Beşiktaş, artık gözünü çeyrek finale dikdi. Siyah beyazlılar, İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'i elemeyi ve Avrupa Ligi'nde son 8'e kalmayı hedefliyor.

ARDA TURAN YOK
Vicente Calderon Stadı'ndaki maçta Beşiktaş'tan 3, Atletico Madrid'den ise 5 futbolcu sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Hugo Almeida ile Roberto Hilbert ve Tanju Kayhan, Madrid deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak. İspanyol ekibinde ise milli futbolcu Arda Turan ile Tiago, Silvio, Diego ve Antonio Lopez sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak.
    
Bu arada Beşiktaş'ta 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ricardo Quaresma, Tomas Sivok, Egemen Korkmaz, Veli Kavlak, Fabian Ernst ve İbrahim Toraman Atletico Madrid karşısında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve rövanş maçında forma giyemeyecek. Ceza sınırında bulunan Hugo Almeida ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor. Atletico Madrid'de ise Luis Perea ve Paulo Assunçao, kart görürse rövanşta oynayamayacak.
 
Ligde aldığı başarısız sonuçlarla şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Beşiktaş'ta tüm camia bu maça kilitlenmiş durumda. Trabzonspor maçınadki kötü futboluyla zorlu Atletico deplasmanı öncesi ciddi tehlike sinyalleri veren siyah beyazlılarda Teknik Direktör Carvalhal "Ben ve futbolcularım Beşiktaş için tarihi bir maç olacağının bilincindeyiz" diyor. "Rakibimiz büyük bir takım, iki yıl önce bu kupayı kazandı. Atletico Madrid tarih yazmış, biz ise tarih yazmak isteyen bir takımız" diye konuşan Portekizli çalıştırıcı, hedeflerinin Beşiktaş'ı tarihindeki en üst seviyeye çıkarmak olduğunu belirtiyor.
 
Atletico Madrid ile Beşiktaş arasında Vicente Calderon Stadı'nda oynanacak ve 20.00'de başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Jonas Eriksson yönetecek. Eriksson'un yardımcılıklarını Fredrik Nilsson ile Mathias Klasenius yapacak. 4. hakem olarak ise Daniel Stalhammar görev alacak. Bu arada, İspanya'daki karşılaşmada, ilave yardımcı hakemler olarak Markus Strömbergsson ile Stefan Johannesson görev yapacak.
    
ATLETICO MADRİD-BEŞİKTAŞ
STAT: Vicente Calderon Stadı
HAKEM: Jonas Eriksson
SAAT: 20.00

ATLETICO MADRİD: Courtois, Pera, Godin, Juanfran, Filipe, Gabi, M.Suarez, Salvio, Koke, Adrian, Falcao
 
BEŞİKTAŞ: Cenk, İbrahim, Sivok, Egemen, İsmail, Simao, Ernst, Veli, Fernandes, Quaresma, Holosko

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.