Kartal'a yenilsek de istifa etmem

Kartal'a yenilsek de istifa etmem

“Biz Beşiktaş’ı da yeneceğiz, Kasımpaşa’yı da yeneceğiz. Kimsenin kuşkusu olmasın”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisinde maçın başından sonuna kadar kazanma arzusuyla mücadele edeceklerini söyledi. “Biz Beşiktaş’ı da yeneceğiz, Kasımpaşa’yı da yeneceğiz. Kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. Kocaman, karşılaşmanın bir Beşiktaş maçı ya da derbi olmasından öte kendileri için ayrı bir önem arzettiğini ifade ederek şunları söyledi: Sezona 3 yıl şampiyon olamamış bir takım olarak başladık. Camia şampiyonluğu çok istiyor. Bu bir gerçek. Başlarken de açıkçası sorunlu başladık. En azından sorunlarımızı tamamen giderdiğimiz söylenemez. 4 maçlık seriye baktığımız zaman şu an için işlerin pek yolunda gitti söylenemez. Bu anlamda da bizim lige dönüşümüz açısından, Beşiktaş derbisi önemli.

 
Sıkıntıları bekliyordum
 
Derbiyi ve ardından Kasımpaşa maçlarının kaybedilmesi halinde istifa edeceğim söyleniyor. Ne herhangi bir yakınımla ne de basına karşı ve yöneticilerimize bu konuda bir açıklamam olmadı. Böyle bir düşüncem de yok. Bu dönüşüm, değişim, bu sürecin sıkıntılarla dolu olacağını tahmin ediyordum. Bırakma fikri hiçbir zaman kafamda olmadı.
 
İki maçı da alacağız
 
Bir ay sonra, iki ay sonra olabilirdi, bugün oldu. Bildiğim her şeyi sonuna kadar göstereceğim. Zorlu bir dönemdeyiz, zorlu maçlara çıkacağız. Biz Beşiktaş’ı da yeneceğiz, Kasımpaşa’yı da yeneceğiz. İnsanların hiç kuşkusu olmasın. Beşiktaş karşısında takım 1. dakikadan 90. dakikaya kadar yenme arzusuyla dolu olacak. Hayatımızda mutlaka eğerler var, ama şu andaki hava, takımı buraya doğru götürmemiz gerekiyor. Mutlak ve mutlak Beşiktaş’ı yenmek için çıkacağız. Hem istekliliğin yüksek olması gerekiyor hem de Prekazi’nin de dediği gibi topun canının bizimle birlikte olması gerekiyor.
 
Performans odaklıyım
 
Kadro konusunda doğrularım ve yanlışlarım olabilir. Ancak performans odaklıyım. Sadece Alex konumuz değil. Her oyuncu için bu geçerli olabilir. Ana düşüncem tamamen performans odaklı. İnsani anlamda ben birisine taktım, onu bitireceğim gibi şeyler benim dünyamda yok. Performans olarak her oyuncuyla ilgili genel bir beklentim var, Alex ile ilgili de var.
 
Liderlik sorunu yok
 
Bekir geldiği takımda kaptandı, İlhan kaptandı, Yobo kaptan, Niang Senegal Milli Takımı’nda kaptan, Emre milli takımın kaptanı, Diego

Etiketler :