Kartal’da son bomba

Kartal’da son bomba

Beşiktaş forvet transferi için rotasını Bayern Münih’in tecrübeli golcüsü Miroslav Klose’ye çevirdi.

Bugün Arjantinli futbolcu Mathias Delgado'nun sözleşmesini karşılıklı fesh eden ve bir süredir transferi için uğraşılan Robinho'dan vazgeçen siyah beyazlı yönetim Klose'yi transfer listesinin en başına aldı.

Beşiktaş yönetimi teknik direktör Schuster'in isteği doğrultusunda Bayern Münih forması giyen Miroslav Klose ile temasa geçti. 32 yaşındaki Alman futbolcu 2007 yılından bu yana Bayern forması giyiyor. Alman ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2011'de bitecek olan Klose'nin bonservis bedelinin 4,5 Milyon Euro civarında olduğu öğrenilirken, siyah beyazlı yönetimin bu bedeli düşürmeye çalıştığı ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin kısa süre içerisinde bu transferi bitirmeye çalışacağı belirtilirken, futbol komitesinin bu akşam veya yarın Almanya'ya giderek Bayern yönetimiyle görüşeceği öğrenildi.

Öte yandan özel işleri için Almanya'nın Münih kentinde bulunan Basın Sözgücüsü Mete Düren'in de yarından itibaren futbol komitesiyle birlikte bu transferi gerçekleştirmek için yapılacak çalışmalara katılması bekleniyor.

DÜNYA KUPALARININ EN GOLCÜ İKİNCİ FUTBOLCUSU

2010 Dünya Kupası'nda Almanya adına 4 gol kaydeden Klose, dünya kupaları tarihinde attığı 14 golle 15 golle kupa tarihinin en çok gol atan oyuncusu olan Ronaldo'nun ardından ikinci sırada yer alıyor. Tecrübeli golcü 2001'den bu yana formasını giydiği Almanya Milli Takımı'nda ise 101 maçta 52 kez fileleri havalandırmayı başardı. Başarılı futbolcu kariyeri boyunca sırasıyla FC Hamburg, Kaiserslautern, Werder Bremen ve Bayern Münih takımlarında forma giydi.

Etiketler :