Kartal’ın gözü zirvede

Kartal’ın gözü zirvede

Gençlerbirliği’ni 4-1 yenerek çıkışa geçen Beşiktaş, Gaziantepspor karşısında 3 puan hedefliyor.

Süper Lig’de son olarak Gençlerbirliği’ni iyi bir oyun sonunda 4-1 yenen Beşiktaş, bugün konuk olacağı Gaziantep karşısında, yakaladığı havayı sürdürmeyi hedefliyor. Ligin ikinci yarısına iyi başlayan ve önce Antalya’yı, ardından G.Birliği’ni yenen ve özellikle zirvedeki rakiplerinin puan kayıplarıyla aradaki farkı kapatmaya başlayan Siyah-Beyazlı takım, Gaziantep’i mağlup ederek üst sıralara doğru tırmanışını sürdürmeye çalışacak.

 

Siyah-Beyazlı takımın zorlu Gaziantep karşılaşmasında en büyük kozu Brezilyalı oyuncu Rodrigo Tabata, Yusuf ve Holosko olacak. Süper Lig’de bugün deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Beşiktaş, bu önemli mücadelenin hazırlıklarını dün tamamladı. Bütün futbolcuların katıldığı antrenmana kısa mesafeli koşularla başlayan Siyah-Beyazlı takım, pas çalışmasının ardından taktik maç yaparak idmanı tamamladı ve maç için dün öğleden sonra Gaziantep'e gitti.

 

Diğer taraftan; Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Gaziantep ise, rakibini yenerek hem taraftarını sevindirmek, hem de ligde kendine sağlam bir yer edinme peşinde.

Öte yandan; Beşiktaş ile Gaziantep ligde bugün 48. maça çıkıyor. İki takım arasında geride kalan maçlarda Beşiktaş'ın galibiyet sayısında 24-9 üstünlüğü bulunuyor. Gaziantep'teki maçlarda Beşiktaş 7, Gaziantep 6 galibiyet aldı, 10 maç da berabere bitti. Beşiktaş, Antep deplasmanında son 7 sezonda yenilmedi.

 

 

Etiketler :