Kasetçi Cemaat'in vatan hainliği

Kasetçi Cemaat'in vatan hainliği

Bakan Davutoğlu, MİT Müsteşarı, Orgeneral ve Dışişleri Müsteşarı'nın yaptığı gizli Suriye görüşmesini dinleyip servis ettiler.

Gülen Cemaati ile AK Parti arasında dershane tartışmaları ile başlayan, tapelerin ses kayıtlarının yayınlanmasına uzanan gerginlik çok farklı noktalara geldi.

VATAN HAİNLERİ DEVLETİN SURİYE PLANI BİLE DİNLEDİLER

Başta Başbakan Erdoğan olmak üzere iktidar kanadının üst düzey telefon görüşmelerini dinleyip internete servis eden Cemaat işi devletin gizli Suriye planlarını deşifre etme noktasına götürdü. İçinde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, TSK'nın iki numarası Orgeneral Yaşar Güler, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu gibi isimlerin yer aldığı bir ses kaydı yayınlandı.

GİZLİ GÖRÜŞMEYİ İNTERNETTE YAYINLADILAR

Bu ses kaydında, devletin 4 önemli ismi Türkiye'nin Suriye planlarını tartıştı. Suriye'de yaşanan gelişmeler ve bölgedeki tek Türk toprağı olan Süleyman Şah Türbesi'ne saldırı iddiasına kadar birçok konu konuşuldu. Dünyanın önde gelen hemen her ülkesi gibi Türkiye de, komşusu Suriye'de meydana gelen gelişmelere karşılık A, B ve C planlarını masaya yatırdı. Devletin üst düzey görevlileri bu planlar için fikirlerini ve olasılıkları ortaya koydu. Cemaat ise bu gizli görüşmeyi dinledi. Dinlemekle de yetinmeyip internete servis etti.

İSRAİL'LE İŞBİRLİĞİ

Cemaat'in, devletin bu gizli Suriye görüşmesini dinlemesi ve internete servis etmesi, Başbakan Erdoğan'ın "Bunlar vatan haini, gizli servislerle işbirliği yapıyorlar" iddialarını güçlendirdi. Daha önce de Cemaat'in, Türk yöneticilerinin görüşmelerini İsrailli MOSSAD'a servis ettiği gündeme gelmişti.

CIA BAĞLANTILARI

Yıllardır Pensilvanya'da yaşayan Fethullah Gülen'in ABD ve İsrail başta olmak üzere birçok ülke ile birlikte çalıştığı, Türkiye'de önemli görevlerde bulunan cemaat mensupları aracılığı ile bir takım bilgileri CIA'ya verdiği de iddia edilmişti.

Son olarak Cemaat'in Davutoğlu'nun da dahil olduğu gizli görüşmeyi dinleyip internette paylaşması bu iddiaları güçlendirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.