Kasetin Hedefi Bahçeli!

Kasetin Hedefi Bahçeli!

Gökçek, MHP'ye kimin genel başkan olacağının belli olduğunu söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, MHP'deki kaset skandalının hedefinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin olduğunu söyledi Gökçek, katıldığı bir televizyon programında gündeme yönelik soruları cevapladı.

HEDEF BAHÇELİ, YENİ GENEL BAŞKANI DA BİLİYORUM

Gökçek, MHP'nin baraj altında kalmasının AK Parti'nin işine gelmeyeceğini ve barajı aşması gerektiğini kaydetti. Gökçek, BDP'nin olduğu Meclis'te MHP'nin olmasının gerekli olduğunu vurguladı. Kaset olayını gerçekleştirenlerin MHP'yi baraj altında tutmayı değil Devlet Bahçeli'yi göndermeyi hedeflediklerini ifade eden Gökçek, MHP'ye genel başkan kimin olacağının belli olduğunu ve o ismi bildiğini ama şu anda açıklamayacağını belirtti.

KILIÇDAROĞLU'YLA İLGİLİ BELGE AÇIKLAYACAK

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'la ilgili kasetin Kanada'dan internete yüklendiğini öne süren Gökçek, o tarihlerde Kanada'ya kimlerin gittiğine bakıldığında bunun tespit edileceğini kaydetti. Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili önemli bir belgeyi birkaç gün içinde bir televizyon kanalında açıklayacağını sözlerine ekledi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.