Kasetlerde kiminle küfürleşiyor?

Kasetlerde kiminle küfürleşiyor?

Fatih Altaylı bugün katıldığı bir canlı yayında, Hanefi Avcı'nın ofisinde bulunan ve şikayetçi olduğu kasetler hakkında bilgi verdi.

 

POLİSLER İLE KARŞILIKLI KÜFÜRLEŞMİŞLER

Altaylı konuşmaların küfürleşme haline gelme gerekçesini de şöyle anlattı:
"Birisi arıyor, "bu yazıyı sen mi yazdın ulan!" diye başlıyor. "Evet ben yazdım" diyorum... Küfretmeye başlıyor. Ben ona küfrediyorum..."

 

"Bir de eşim ile yaptığım görüşmenin kaydı var. Teke Tek programının o dönemki prodüktörü Özay Şendir ile yaptığım bir telefon görüşmemiz var. Benimle bu yazıdan sonra oluşan tepkileri konuşuyor Özay."

AVCI'DAN DEĞİL İLLEGAL DİNLEYENLERDEN ŞİKAYETÇİ

"Kasetleri bana dinlettiler ama neden sakladıklarını anlamadım." diyen Altaylı Avcı'dan değil illegal dinlemeyi yapanlardan şikayetçi olduğunun da altını çizdi.

"Ben Hanefi Avcı'dan değil, kim dinlediyse ondan şikayetçi oldum. Yasadışı kayıt yapanların tespit edilmesi ve cezalandırılmasını talep ettim."

ŞİKAYET ETTİĞİ ŞEYLERİ İLK O YAPTI

"Avcı sonuçta bir istihbaratçı. Avcı da dinlemiş olabilir, Avcı'ya komplo kuruluyor da olabilir. Kesin olarak budur diyemem. Ama Avcı iddia ettiği gibi bir komploya kurban gittiyse, bu da ironik bir durum.

Hanefi Avcı bugün kitabında şikayet bu olayları ilk yapan isim. Devletin en üst makamlarını dinleyip rapor etmiş isim. Yargısız infaz denilen sol örgütlerin hücre evlerine baskın yapıp onları öldürmek ile suçlanan isim. İtirafçılık denilen müesseseyi ilk defa güneydoğu'da yapan isim. İşkence yaptığı zaten biliniyor. Bunların hepsini yapan bir ismin kendi iddiası ile aynı yöntemler ile komploya uğraması da ironik bir durum."

Kaynak.Gazeteciler

 

Etiketler :