Kasımpaşa Buca'yı konuk ediyor

Kasımpaşa Buca'yı konuk ediyor

Sezona kendi evindeki Beşiktaş mağlubiyetiyle başlayan Bucaspor, ligdeki ilk deplasman maçına Kasımpaşa önünde çıkacak

Son iki sezonda lige çıkanlar İnönü Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

Ev sahibi 3 puanı hedefliyor...

Geçen sezon Yılmaz Vural önderliğinde büyük sürpriz gerçekleştiren ve kısıtlı kadrosuyla ligin en iyi top oynayan takımlarından biri olan Kasımpaşa'da başarılı sezona rağmen takımda önemli değişiklikler yaşandı. Türk ve yabancı rotasyonunda önemli değişiklikler yapan Yılmaz Vural daha dirençli bir takım kurma peşinde.

Ligin ilkhaftasında Gaziantepspor deplasmanında 0-0'lık sonuçla dönerek lige iyi bir başlangıç yapan Kasımpaşa'da ilk hafta da forma giyemeyen Georgi Sarmov dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Kendi stadı tadilatta olduğu için maçı İnönü Stadı'nda oynayacak olan Kasımpaşa, evindeki maçta galip gelerek iyi başlangıcını artırarak devam ettirmek istiyor.

Bucaspor'da puan hesapları...

Tarihinde ilk defa zirve lige çıkan ve ilk maçında Beşiktaş'a kaybeden Bucaspor'da hazırlıklar tamamlandı. Beşiktaş karşısında tam olarak hazır olmadıkları gerekçesiyle yedek bekleyen Victor Mendy ve Dady'nin oynaması beklenen takımda Bülent Uygun oldukça yeni olan kadroyu oturtmaya çalışıyor.

Hastalık geçiren Onur Tuncer ile Beşiktaş maçında kırmızı kart gördüğü için cezalı olan Ediz Bahtiyaroğlu'nun forma giyemeyeceği Bucaspor'da başka bir eksik bulunmuyor. Kasımpaşa önünde sezonun ilk puanlarını hedefleyen İzmir ekibinde moraller yerinde.

Muhmetel 11'ler...

Kasımpaşa: Tolga, Sancak, Erdi, Santos, Varela, Merthan, Yekta, Keller, Dimitrov, Ersen, Gökhan

Bucaspor: Fernandes, Mulemo, Orhan, Tomas, Veli, Ragıp, İbrahim, Leko, Mendy, Musa, Dady

Stat: Beşiktaş İnönü Stadı
Hakem: İlker Meral
Yayın: Lig TV
Saat: 21.00

Etiketler :