Kasımpaşa'da parola 3 puan

Kasımpaşa'da parola 3 puan

Spor Toto Süper Lig'de yarın Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak olan Kasımpaşa'da futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal, ''Önemli eksiklerimiz var, ama mutlaka Medical Park Antalyaspor'u yenmeliyiz'' dedi.

Ligin son sırasından kurtulmak isteyen Kasımpaşa, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yarın saat 14.00'de ligde son 8 maçtır kazanamayan Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak.

Kardemir Karabükspor ve Ankaragücü galibiyetlerinin ardından, Fenerbahçe karşısında iyi oyununa rağmen puansız ayrılan Kasımpaşa ile son galibiyetini 5 Aralık 2010 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı alan Antalya temsilcisinin mücadelesini hakem Barış Şimşek yönetecek.

Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu maçta, kaleci Tolga Özgen, Ertaç, Merthan, Özgür, Ersen Martin ve Hüseyin Kala'nın sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceğini belirtti.

Takımının eksiklerine karşın mutlaka 3 puan alması gereken bir maça çıkacağını kaydeden Sidal, şöyle konuştu:

''Son haftalarda iyi futbol oynuyoruz. Kardemir Karabükspor'u ve Ankaragücü'nü yendik. Kaybetmemize rağmen iyi oyunumuzu Fenerbahçe karşısında da gösterdik. Medical Park Antalyaspor maçı hedef maçlarımızdan birisi. Eksiklerimiz var, ama mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Takımımıza güveniyoruz. Bu maçta taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. O yüzden bilet fiyatlarını 2 lira olarak belirledik.''

Ankaragücü karşılaşmasının ardından takımlarına küfürlü tezahürat nedeniyle 60 bin lira para cezası verildiğini kaydeden Sidal, ''Taraftarlarımızla da konuştuk. Küfürsüz biçimde takımlarına destek verecekler. Bu bakımdan onlara da güveniyoruz'' dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :